ČESTITKA I ZAHVALA MARATONCIMA I MARATONKAMA

ČESTITKA I ZAHVALA MARATONCIMA I MARATONKAMA

13. listopada, 2014.

141010 maraton 2 Custom

U povodu uspješno završenog 23. Zagrebačkog maratona gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje čestitke pobjednicima i zahvalu svim sudionicima te još jednom upućuje ispriku sugrađanima zbog eventualnih neugodnosti radi posebne regulacije prometa:

Uspješno je završen još jedan, 23. po redu Zagrebački maraton, tradicionalna zagrebačka utrka na kojoj je sudjelovalo 14200 trkača, maratonaca, polumaratonaca i građana. Među njima je na startu bilo i 3000 atletičarki i atletičara iz 33 zemlje svijeta koji su prepoznali našu utrku i pomogli nam u promociji zagrebačkog sporta i podizanju zagrebačke turističke atraktivnosti, ali i uvrštavanju Zagreba u kalendar velikih i važnih maratonskih utrka na kojima će se postizati značajni rezultati i obarati rekordi.

Posebnu čestitku upućujem najboljim maratonkama i polumaratonkama:

–          Oliveri Jeftić – Srbija

–          Lizi Nemec – Hrvatska

Čestitam i pobjednicima u muškom maratonu i polumaratonu:

–          Lukeu Kibetu – Kenija

–          Davidu Kipronu Mettou – Kenija

Čestitam, također i pobjednicama i pobjednicima u utrci građana:

–          Dini Bošnjaku

–          Matei Parlov

A posebno čestitam domaćim maratonkama i maratoncima, najbolje plasiranoj Nikolini Šustić i najbolje plasiranom Goranu Grdeniću. 

Zahvaljujem svim sudionicima što su pridonijeli da utrke, uz sportski aspekt, budu i utrke zajedništva, zdravlja i radosti. Također, zahvaljujem Policijskoj upravi zagrebačkoj na besprijekornoj sigurnosnoj organizaciji trase utrke, a posebno ravnateljima zagrebačkih škola na organiziranome dolasku i sudjelovanju učenika u ovoj sportskoj manifestaciji, na doprinosu u razvijanju sportskog duha i zdravlja.

Sugrađanima koji su zbog posebne prometne regulacije možda imali neugodnosti ili poteškoća, upućujem ispriku i zahvaljujem im na razumijevanju i  strpljenju.

Iznimno me veseli odličan odaziv sportaša profesionalaca i rekreativaca, te sam sretan što naš Zagrebački maraton prerasta u brend, baš kao maratoni u New Yorku, Bostonu i Londonu.

Zato sa zadovoljstvom najavljujem idući Maraton u listopadu 2015. za koji pripremamo još atraktivnije nagrade i očekujemo još više poznatih i uspješnih maratonaca kako bi se u Zagrebu, baš  kao na Hanžeku ili Snježnoj kraljici,  postizali rezultati i rušili rekordi.

Dragi sugrađani, dragi sportaši i rekreativci, pozivam vas da upišete 24. ZAGREB MARATON u kalendar važnih sportskih događanja i dođite nam opet – trčimo zajedno i sljedeće godine.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code