ENVY MY MUSIC

ENVY MY MUSIC

2. travnja, 2012.

EMM__UMAGINATION_POSTER1

Prestižna svjetska glazbeno – scenska grupacija ENVY MY MUSIC dolazi na ovogodišnji Umagination. Bogat scensko glazbeni program prožet erotikom,  atraktivnom kostimografijom i vrhunskom glazbom zabavljat će nas prve večeri Umaginationa u petak 01. lipnja.

ENVY MY MUSIC je jedan od najuspješnijih klupskih programa u svijetu baziran u frankfurtskom klubu Cocoon. Posljednjih sedam godina njihova su gostovanja prepoznata diljem svijeta, a redovni su gosti klubova kao što su Pacha na Ibizi, La Terrazza u Barceloni, Cavo Paradiso Mykonos, ili pak Celebrities Night Club Vancouver. DJ gosti ENVY MY MUSIC su zvijezde kao Afrojack, Franky Rizardo, Firebeatz, Marco Sonke, Thomas Gold i mnogi drugi.

Uz njihov nastup, na ovogodišnjem Umaginationu od 01. – 03. lipnja 2012. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu očekuju nas i nastupi Madonninog producenta Martina Solveiga, Axwella – člana mega popularne švedske atrakcije Swedish House Mafie, te Deniza Koyua.

Prvog vikenda u lipnju Umag će ugostiti i 2. Adria Music Conference na koju su svoj dolazak potvrdili svjetski priznati glazbeni stručnjaci. Prijave za atraktivne radionice regionalne AMC vrše se putem web-a na adresi www.adriamc.com.

http://www.facebook.com/envymymusic
http://www.twitter.com/envy_my_music

10 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code