DRUŽENJE I UMREŽAVANJE LOKALNIH PODUZETNIKA

DRUŽENJE I UMREŽAVANJE LOKALNIH PODUZETNIKA

28. svibnja, 2014.

1002432 201017773393643 891306708 n

U srijedu, 28. svibnja, u  Matis Absolut Bar, Trg Stjepana Radića 3, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Sandra Švaljek pozdravila je okupljene na druženju lokalnih poduzetnika u organizaciji BNI-ja, te sudjelovati u kratkom izlaganju predstavnika Grada Zagreba.

BNI je najveća i najuspješnija organizacija u svijetu za poslovno i poduzetničko umrežavanje. Djelovanje BNI-a se temelji na grupama (chapter) poduzetnika koji se redovito sastaju, grade međusobno povjerenje i osobno preporučuju jedan drugoga te na taj način dolaze do novih poslova. Biti član BNI-a znači imati desetke prodavača koji rade za vas, jer svi članovi nose nekoliko primjeraka vaših posjetnica sa sobom. Ukoliko susretnu nekoga tko bi mogao koristiti vaše proizvode ili usluge oni će uručiti vašu posjetnicu i preporučiti vas potencijalnoj stranci.

BNI programm nudi članovima također priliku za razmjenu ideja, kontakata ali ipak najvažnije, poslovnih uputnica, koje znače nove poslove.

Posebnost BNI grupe je to da svaki član u grupi predstavlja svoju primarnu djelatnost i na takav način eliminira konkurenciju i cjelokupan posao koji će grupa ostvariti za određenu djelatnost dobit će samo taj BNI poduzetnik. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code