DIO KAMPANJE PROTIV MENE

DIO KAMPANJE PROTIV MENE

11. studenoga, 2012.

 

franjo topic12 711278135Monsinjor dr. Franjo Topić u pismu portalu Tjedno

Piše:dr. Franjo Topić

Sarajevo, 10. studenog 2012.

Poštovani g. Stjepandiću,

Ne bavim se portalima i tračevima ali sam upozoren da ima Vaš ružni uradak na portalu Tjedno a koji je prenio Croportal iz BiH. Nisam dosad ni znao za Vaš portal, ali kad sam pogledao vidim da je specijaliziran  „žuti tisak“ i zadavanje niskih udaraca.

1. Vaš je tekst nivo „glasina“ i to temeljen „po kafićima oko Bogovićeve i Gajeve ulice“ (u Zagrebu). Možete misliti da netko ozbiljan to može napisati.

2.   Ako ste htjeli biti uvjerljivi onda ste mogli saznati da gđa Slavica nije tajnica niti je „tajnica mons. Topića“, već je revna, dobra i dugogodišnja radnica i dužnosnica Napretka u Zagrebu, što znaju svi koji navraćaju u naše prostorije u Zagrebu.

3.   Ostale neistine i krive informacije u tekstu o njoj ona će objasniti.

4.   Topić je predsjednik Središnje uprave HKD Napredak i stanuje u Sarajevu, a osim što radi u Napretku predaje s punom normom na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu.

5.   Saznao sam ne po kafićima, nego iz pouzdanih izvora, da je ovo dio kampanje protiv mene kad me se već ne može smijeniti redovnim putem na skupštini. Ovo je upereno i protiv Napretka pogotovo u borbi da se oduzmu Napretku neke dotacije.

6.   Vama, Vašim suflerima i suorganizatorima podlog i klevetničkog teksta smeta što je „monsinjor Franjo Topić je i jedini predsjednik“ od 1990. g.  Zatim se otkrivaju skrivene namjere jer „na nedavnoj 61. Glavnoj skupštini održanoj u Velikoj dvorani Općine stari grad u Sarajevu ponovno je izabran jednoglasno“. I sad dolazi do daljnjeg otkrivanja namisli srdaca i pravih razloga ovog klevetničkog teksta „premda se u medijima činilo da to neće ići tako lako jer su iz Hercegovine preko medija stizali glasovi protiv njegovog daljnjeg vodstva Napretka“.

Da se ne bavim dalje ovim objedama, tražim od Vas da ovaj tekst ODMAH skinete s portala, što će Vam biti olakšavajuća okolnost na sudskom procesu koji ću pokrenuti.

S poštovanjem

Dr. Franjo Topić

Predsjednik HKD Napredak T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. tomo
  #1 tomo 12 studenoga, 2012, 22:58

  udar na medije… klasični komunistiučki

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. dodatak
  #2 dodatak 12 studenoga, 2012, 07:16

  Kažu da je bio agent Stasija

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Istinoljubac
  #3 Istinoljubac 12 studenoga, 2012, 05:19

  Nije fra Ivan,nego don Ivan
  Fra Ivan Tolj je bio fratar hercegovačke provincije, pa je nešto pošlo po zlu i fra Ivan postaje don Ivan, prebacuje se iz fratra u popa i postaje važna faca u austrijskoj lopovskoj kući Stiriji i časnom Napretku.Ja mislim da je taj Tolj postao katolički udbaš!

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Trnoružica
  #4 Trnoružica 11 studenoga, 2012, 12:18

  Kad već pojašnjava neke detalje oko HKD Napredak neka objasni šta tamo radi i čime se sve tamo bavi fra Ivan Tolj…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code