DINAMO U SKLOPU PROJEKTA “POKRENI SE”

DINAMO U SKLOPU PROJEKTA “POKRENI SE”

21. kolovoza, 2013.

Alen-Halilovic-i-Borna-Sosa foto

Igrači Dinama pozivaju na zajedničko vježbanje u sklopu projekta Pokreni se! Ante Rukavina, Leko, Soudani, Čop, Sosa i Halilović snimili su atraktivan video projekta koji se u četvrtak 29. kolovoza 2013. godine održava ispred novih fontana u Zagrebu!

Zagreb je domaćin zadnje postaje ljetne turneje ovog edukativno – sportskog projekta koji je posljednjih mjeseci pokretao Hrvatsku. Prostor ispred novih fontana na aveniji Većeslava Holjevca biti će veliko vježbalište na kojem će se u četvrtak 29. kolovoza u 09.30 sati slaviti zdravi život.

Brojni prijavljeni građani zajedno sa sportskim zvijezdana slaviti će zdravi život i ukazati na potrebu svakodnevnog rekreiranja i bavljenja sportskim aktivnostima. Nakon Dubrovnika, Pule, Zadra i Hvara, Zagreb će biti posljednja klapa nove sportske razglednice koja krajem kolovoza putuje u svijet i predstavlja Hrvatsku u jednom novom ruhu.

Na “zdravom jutru uz Pokreni se!” stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba educirat će sve vježbače koliko je potrebno rekreaciju provoditi uz stručni nadzor, dok će nutricionistkinja Karmen Matković održati kratko predavanje o pravilnoj prehrani. Stručni tim biti će na raspolaganju za besplatne savjete svim zainteresiranima. Partneri projekta osigurali su sve potrebno poput KOZMO prostirki za ugodno vježbanje, vodu Jana, te razne poklone poput majica i drugih iznenađenja.

“Pozivamo sve da se prijave za vježbanje na www.pokrenise.hr i tako osiguraju svoje mjesto u zdravom jutru!” – poziva nas Alen Halilović.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code