Demokrate iskeširale 120.000 evra za Merlina!!!

Demokrate iskeširale 120.000 evra za Merlina!!!

27. listopada, 2011.

merlin-v

Demokratska stranka organizovala je preko svojih članova, ljudi bliskih stranci i firmi na čijem čelu su njihovi kadrovi kupovinu čak 6.000 karata za koncert Dina Merlina koji će biti održan 25. novembra u „Beogradskoj areni“, saznaje „Alo!“ u centrali DS-a.

Ulaznice za spektakl već se distribuiraju po opštinskim odborima te stranke, ali i po preduzećima kojima rukovode demokrate!
Naš sagovornik kaže da su karte rezervisali pre nego što se saznalo da će sarajevski pevač održati i drugi koncert.
– Karte za koncert 25. novembra su kupljene čim su puštene u prodaju. Radi se o 6.000 karata, i to uglavnom za tribine i parter. I već su razdeljene – priča naš izvor.

Karte za ovaj veliki muzički spektakl koštaju 2.200 dinara za fan pit, 2.000 dinara za parter, a za tribine od 1.800 do 2.500 dinara. Ako uzmemo prosek da je karta 2.000 dinara, prostom računicom dolazimo do toga da je Demokratska stranka za 6.000 karata iskeširala 12 miliona dinara, odnosno 120.000 evra!
Podsetimo, „Alo!“ je prvi, još u julu, posle susreta poznatog pevača s predsednikom Srbije Borisom Tadićem u Sarajevu, objavio da će Edin Dervišhalidović zvani Dino Merlin u novembru održati koncertu u Beogradu, i to za basnoslovni honorar od čak 300.000 evra!
Iz Predsedništva Srbije smo tada dobili odgovor da je Tadić pružio podršku Merlinu u vezi s predstojećim koncertom u Beogradu, ali da on nema nikakve veze s organizacijom.

Demokrate bez komentara

U nameri da iz DS-a dobijemo komentar povodom naših saznanja da je ta stranka kupila 6.000 karata za koncert, pozvali smo Jelenu Trivan. Međutim, potpredsednica DS-a juče nije odgovarala na naše poruke i pozive.

Pevao o Aliji i komponovao Ceci!

Edin Dervišhalidović alijas Dino Merlin se tokom devedesetih kleo da nikada neće zapevati u Srbiji. Tokom rata u BiH, Dervišhalidović je pevao „patriotske pesme“ u uniformi „zelenih beretki“, spevao je čak i odu Aliji Izetbegoviću „Da te nije, Alija“, a ostao je upamćen i po izjavi da je Beograd „leglo fašizma“!
Međutim, bio je i na meti istih „beretki“ posle otkrića da je pred početak rata u BiH napisao pesmu „Beograd“ za Svetlanu – Cecu Ražnatović, udovicu vođe Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana.

SVETLANA VOJINOVIĆ
Izvor:alo.rs

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code