DANIJELINA LINIJA CRUCIANI NARUKVICA

DANIJELINA LINIJA CRUCIANI NARUKVICA

7. studenoga, 2013.

DANIJELINA LINIJA CRUCIANI NARUKVICA

Danijela Martinović prva je regionalna zvijezda s vlastitom linijom svjetski popularnih narukvica Cruciani. Posljednjih godina Danijela je zaštitno lice talijanskog brenda, a sada je Cruciani Danijelu svrstao u elitno društvo malobrojnih svjetskih zvijezda koje se mogu pohvaliti vlastitom linijom narukvica koje se zaludile svijet.

Cruicani narukvice s likom Danijele Martinović dostupne su u cijeloj regiji, a uskoro će se naći u prodaji i diljem svijeta. Naša je glazbenica prva i jedina regionalna zvijezda koju je ovaj prestižni talijanski brend odabrao za zaštitno lice.

Nesvakidašnja priča o narukvicama koje su osvojile svijet i do sada prodane u više od osam milijuna primjeraka, započela je 2011. godine u Italiji. Obiteljska tvrtka Cruciani, s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji visoko kvalitetnih proizvoda od tekstila, na tržište je lansirala umjetninu u tehnici makramé – Cruciani narukvice.
Dugi redovi ispred Cruciani butika u Italiji su nagovještavali  društveno-ekonomski fenomen sezone 2011./2012., koji se nastavlja i dobiva jednu novu dimenziju.
Svaka narukvica ima svoju poruku. Ljubav, sreća, sloboda samo su neke od njih. Raznih su oblika, a predstavljene su kako za žene tako i za muškarce.


U Hrvatskoj su ove hit narukvice dostupne u poslovnicama Zlatarne Celje, Douglas parfumerijama, te Heruc galeriji.


www.danijelamartinovic.com

http://www.facebook.com/NarukviceCruciani T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code