DANIJELA ZASVIRALA HARFU

DANIJELA ZASVIRALA HARFU

10. svibnja, 2013.

danijela i harfa

Splitska glazbenica Danijela Martinović koncertom uživo na Narodnom radiju hrvatskoj je javnosti otkrila do sada neke nepoznate činjenice iz života i bogate karijere, ali i odušveljeno prihvaćala sve skrivene goste i zadatke koje je pred nju stavljao domaćin Dalibor Petko.

Jedno od njih bilo je i dolazak dva mlada, zgodna vaterpolista Mladosti Ante Vukičeviča i Marka Pavičića, koji su Danijeli otkrili kako se upravo njene pjesme slušaju nakon pobjeda, te kako je ona omiljena glazbenica ovih vodenih junaka. Dvojica vaterpolista iznenadili su Danijelu došavši u majicama s njenim likom, koje je Danijela s veseljem potpisala te najavila da uskoro dolazi bodriti Žapce i na tribinama.

Gostujući u Glazbenom showu Dalibora Petka, Danijela je sa svojim bendom otpjevala neke od najvećih hitova, najavivši i svoju novu pjesmu s kojom će se predstaviti na nadolazećem Splitskom festivalu. Bit će to završni dio trilogije koji je počeo s Brodolomom i Raspašojem.

Danijeli su se tog četvrtka 9.svibnja u emisiju javljali brojni prijatelji i kolege. Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković nazvao ju je svojom omiljenom pjevačicom, Halid Bešlić rekao je da očekuje da mu Danijela napravi fini ručak s morskim specijalitetima, a Kemal Monteno zezao ju je da priča jako puno, ali i jako pametno.

U studiju se kao iznenađenje pojavila i Danijelina velika prijateljica makedonska diva Kaliopi, a Danijela je dobila i priliku ponovno zasvirati harfu, te dodala: Nisam je svirala javno još od svojih školskih dana”. Na radost brojnih oduševljenih slušatelja Narodnog radija Danijela je kroz emisiju otpjevala brojne hitove iz bogate karijere, te najavila ljeto puno nastupa diljem regije.

www.danijelamartinovic.com T

 

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
  1. marinko
    #1 marinko 10 svibnja, 2013, 23:35

    Njenoj pjesmi prigovora nema no njenim godinama svakako da sve dok ima na raspolaganju curica od 20 i koju godinu.Dakle, zbogom Danijela jer dužnost galeba zove ,evo uskoro će turistička sezona….SORRY.mačko ipak si malčice …OLDTIMER…!

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code