DANIJELA TRENIRA S MARIJEM ANIĆEM KREMIĆEM

DANIJELA TRENIRA S MARIJEM ANIĆEM KREMIĆEM

17. rujna, 2013.

 

Danijela i Marijo ZG SPORT 2

Danijela Martinović vježbama u paru sa sportskim trenerom Marijem Anićem Kremićem pokazala je zavidnu sportsku formu i odličan izgled u novom broju besplatnog mjesečnika ZG SPORT! U rubrici Vježbajte s Marijem mladi sportski trener iz projekta Pokreni se ugostio je Danijelu, a čitatelji će vježbe imati priliku i samostalno isprobati u vlastitom domu.

“Odlično sam se zabavila ali i natrenirala snimajući vježbe za ZG SPORT. Iako je ljeto završilo peporučujem svima da se aktivno bave vježbanjem. Ove vježbe su zanimljive i pakticirati ću ih u paru. Inače, sport je moja svakodnevnica, redovno vježbam jogu ali se i nastojim što više kretati!” – izjavila je glazbenica Danijela Martinović.

Nakon ljetne stanke novi broj zanimljivog besplatnog mjesečnika donosi brojne sportske teme poput dolaska KHL-a u Zagreb, vaterpola, rukometa i nogometa, ali i zanimljive sportske razgovore te aktualne lifestyle teme. ZG SPORT može se pronaći na svim najvažnijim sportskim događajima u Zagrebu i okolici, vodećim fitness centrima ali i drugim javnim mjestima.T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code