DAN DRUŠTVENIH IGARA

DAN DRUŠTVENIH IGARA

26. veljače, 2014.

Dan društvenih igara 23022013 3-1 Custom

Udruga Igranje poziva sve ljubitelje modernih društvenih igra na još jedno cjelodnevno druženje. Događaj, pod svojim sad već tradicionalnim nazivom Dan društvenih igara, bit će organiziran u velikoj dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u Zagrebu, Frankopanska 26 (ulaz iz Gjure Deželića), u subotu, 1. ožujka u vremenu od 11:00 do 19:00 sati.

Tijekom dana volonteri udruge će prezentirati, objašnjavati pravila i pomoći posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara. Za one koji su već malo iskusniji na raspolaganju će biti 50-ak igara koje mogu zaigrati sa svojim društvom ili steći neke nove prijatelje. Među igrama tu su naslovi i za predškolce koji se još znaju igrati, pa i za one malo starije koji se još nisu zaboravili igrati.

Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.

U modernim društvenim igrama možete putovati vlakom kroz Europu u igri Ticket to Ride, osvojiti srednjovjekovni dvorac Carcassonne, naseliti otok Catan u igri Settlers of Catan, živjeti kao u kameno doba u igri Stone Age, biti dio ponosnog tima koji će spasiti svijet od pandemije u igri Pandemic, ili pak dati mašti na volju i smisliti najbolju asocijaciju u igri Dixit.

Pozivamo sve na dolazak. Cjelodnevna zabava je zagarantrana.

Cijena dnevne ulaznice je simboličnih 5 kuna po osobi, a obiteljska ulaznica je 10 kuna. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code