CVJETNI POZDRAV

CVJETNI POZDRAV

3. srpnja, 2013.

cvjetnipozdav

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Vesna Kusin otvorila je 1.lipnja u auli Gradske uprave izložbu Cvjetni pozdrav Europskoj uniji – najljepši školski vrtovi u Republici Hrvatskoj, odnosno roll-up bannere s fotografijama pobjedničkih vrtova unazad 19 godina, koliko traje projekt u kojem obrazovni program Hrvatske radio-televizije bira najljepše školske vrtove. 

Iznimno mi je zadovoljstvo otvoriti ovu Izložbu s kojom želimo Europi predstaviti raskoš, ljepotu i raznolikost prirode u Hrvatskoj, mali isječak njezine tradicije i prepoznatljivog identiteta koje joj donosimo, naglasila je zamjenica gradonačelnika, čestitajući HRT-u na nagradi Europske federacije turističkih novinara koji su ovaj Projekt 2005. ocijenili kao jedinstveni ekološko-edukativni projekt za mlade. 

U stvaranju ovih prekrasnih vrtova svoj su trud, maštu i ljubav utkala mnoga djeca, tete iz vrtića, mame i tate, djede i bake, rekla je voditeljica Projekta Lidija Komes, a nadam se, dodala je, da ćemo ovu ideju proširiti i u budućnosti birati najljepše vrtove Europe. T

3 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code