ZA SNJEŽNU KRALJICU 90 DODATNIH AUTOBUSA

ZA SNJEŽNU KRALJICU 90 DODATNIH AUTOBUSA

3. siječnja, 2012.

skiwinner 

Čak 90 dodatnih autobusa prevozit će gledatelje Snježne kraljice od Mihaljevca do Sljemena, ali i u suprotnom smjeru. Kako nam je rekao glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić, ta podružnica Zagrebačkog holdinga u potpunosti je spremna za izvanrednu prometnu regulaciju u utorak, 3. siječnja, od 12 sati do 21.30 i četvrtak, 5. siječnja, od 10.30 do 21.30.

 

– S obzirom na zaista zavidno iskustvo pri takvim organizacijama, ne očekujemo zaista nikakve poteškoće, a osigurali smo duž cijele trase dovoljno servisnih i interventnih ekipa tako da ćemo i u slučaju nekih tehničkih kvarova reagirati odmah i brzo. Naravno kao i proteklih godina karta za dolazak na skijališta vrijedi kao ulaznica za autobuse na izvanrednim linijama. Preporučujemo gledateljima da obrate pozornost na crvenu i plavu zonu, odnosno na koridore za ukrcaj – rekao je Jurić.

Nadležne službe ZET-a ta će dva dana pratiti koliko je potražnja za autobusima te će se njoj prilagođavati. Na dvije autobusne linije koje inače prometuju zonom izvanrednog prijevoza dogodit će se manje korekcije, a tramvajske linije 8 i 14 bit će pojačane zbog očekivanog većeg broja putnika.

– Očekujemo da će u cijeloj našoj prometnoj mreži biti prevezeno oko milijun putnika, međutim koliki udio će ovoga puta uzeti Snježna kraljica, to ne možemo sa sigurnošću reći niti bih se upuštao u bilo kakve kalkulacije, pričekat ćemo službeno izvješće organizatora – rekao je Jurić.

Više informacija o izvanrednom prijevozu gledatelji Snježne kraljice mogu naći na internetskim stranicama ZET i pozivom na broj telefona 060 100 001, a sve važne informacije o tijeku prometa moći će čuti i u vozilima te na tramvajskim stajalištima.

Izvor: Zagrebancija.com/ Gorana Banjeglav T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code