CORTO

CORTO

26. listopada, 2011.

corto

Nakon dugogodišnje pauze sastav  Corto priprema novi album „Mijenjaj stvar“  u izdanju Croatie Records. Najnoviji singl je Kazalište lutaka na kojem se Cortu pridružio i Mile Kekin, frontmen Hladnog piva. Pjesma je žešćeg zvuka, ironična i socijalno angažirana, baš kako smo navikli od Corta, te je prava najava albuma „Mijenjaj stvari“ na kojem Corto sa svojim frontmenom Domagojem Vorbergerom iskreno progovara o nepravdi, ljubavi i svakodnevici svoje generacije.

Koncertna promocija novog albuma grupe Corto “Mijenjaj stvari” će se održati 29. listopada u 20:00 u klubu Hard Place u Šubićevoj.

Bend je nastao devedesetih godina u Zagrebu, a 2001. godine objavljuju debut album Asfaltida s kojeg su najzapaženiji singlovi bili Neonski vrtovi, Zagrebačkim ulicama te Osjećaj me prati da sam fiju. Nakon duže stanke, početkom 2009. godine, bend je opet na okupu. Snimili su novi materijal u studiju Andrej music, a kao najave istog objavljeni su odlični singlovi za pjesme Pes, Dobro ti je rekla stara, Miki Komanjero i Ispod zastave plave. Održali su brojne koncerte i nastupe, a od posljednjih izdvajamo nastup na T-mobile INmusic festivalu na kojem  su nastupili kao jedan od pobjednika natječaja mladih bendova.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code