COLONIA I SVINJSKE NOGICE SA SENFOM NA BUNDEKFESTU

COLONIA I SVINJSKE NOGICE SA SENFOM NA BUNDEKFESTU

28. rujna, 2014.

COLONIA Custom

Bundekfest 2014. drugog je dana predstavio nove zanimljive sadržaje koji su privukli brojne Zagrepčane na jezero Bundek. Međunarodni festival balona očarao je sve posjetitelje koji rijetko imaju priliku vidjeti na jednom mjesto toliko balona pristiglih iz cijele Europe, a vrhunski koncerti te okusi Budimpešte i Rima, obilježili su drugi dan Bundekfesta.

Prohladnu zagrebačku noć ugrijale su dvije dive hrvatske glazbene scene. Grupa Colonia predvođena raspoloženom i nasmijanom Irom, svojim je energičnim nastupom i brojnim hitovima rasplesala tisuće posjetitelja, a splitska glazbenica Danijela Martinović nakon dugo vremena ponovo je stala pred zagrebačku publiku i zapjevala stare ali i nove pjesme poput Iluzije, posljednjeg singla Naivno malo pile, ali i počastila sve sa sjajnom vokalnom izvedbom nekoliko stranih uspješnica.

Budimpešta je  stigla u Zagreb, a tradicionalni mađarski gulaš sa kiselim tijestom iz zdjele, svinjski gulaš na mađarski s kiselim kupusom posluženo sa kiselim vrhnjem i kruhom, sočne ručno pravljene kuhane i dimljene svinjske nogice poslužene sa senfom, hrenom i kruhom, mađarska domaća pečena ljuta kobasa poslužena sa senfom i kruhom te HUN-DOG samo su dio sjajne gastro ponude Piknik Paviljona te kuhara Sarlos Peter Papasa i koja će biti prezentirana sve do 28. rujna. Kako zvuči tradicionalna mađarska glazba, upoznat ćemo kroz sjajnu glazbu sastava Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bar koji će se svojim zaraznim gypsy i rock and roll zvukom će pobrinuti za nezaboravne glazbene trenutke. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code