CENTAR MLADIH RIBNJAK U MAKSIMIRU

CENTAR MLADIH RIBNJAK U MAKSIMIRU

31. listopada, 2014.

ekokaz slika

 

U Centru za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) četvrtak  6. studenog  u 10.00 sati održava se programEkoKaz, Centra mladih Ribnjak koji je  dio  zajedničkog programa zagrebačkih centara za kulturu KVARTURA. U Centru za kulturu i informacije Maksimir EkoKaz – predstava  i radionica,  održat će se u četvrtak, 6. studenoga 2014.dva puta –  u 10,00  i u 11, 30 za djecu razredne nastave  maksimirskih osnovnih škola.

Predstavu izvode Dean Krivačić, Maja Katić, Zrinka Kušević, Dunja Fajdić i Ksenija Rožman. Glazbu za predstavu osmislila je Tamara Obrovac, a scenografiju i lutke Marijana Županić. Za program u cjelini odgovoran je autor EKOKAZA, Nebojša Borojević.

Nakon  predstave Ekopis –djeca sudionici zajedno s glumcima sudjeluju u razvrstvanju otpada.

U suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži Centar organizira edukativne glazbene tribine pod nazivom „Glazba u mom kvartu“.

Ovim projektom HGM, Grad Zagreb i Centar za kulturu i informacije Maksimir vraćaju glazbu u kvart. Cilj ovog programa je popularizacija klasične glazbe kod učenika zagrebačkih osnovnih škola. Između dvije školske smjene, u dođite upoznati glazbu, slušati o instrumentima i pitati što god Vas o tome zanima.

U velikoj dvorani Centra predstavit će  se „Cabaret-Lude dvadesete“ autorska monodrama s pjevanjem.

Kroz neke od najljepših i najvažnijih skladbi dvadesetih i tridesetih godina dvadesetog stoljeća provesti će vas Davor Ljubić, redoviti profesor na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, na klaviru i Božidar Peričić, akademski glazbenik, vokal.

Ulaz je besplatan.T

 

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code