CECA SE PONOVNO UDAJE ZA ARKANA

CECA SE PONOVNO UDAJE ZA ARKANA

6. svibnja, 2012.

 

20792

Ratni zločinac živ, a operacijom promijenio identitet  

Piše: Franjo Dobrović

“Arkan nije mrtav, živi u Amsterdamu”- takvi i slični naslovi pojavili su se i u hrvatskom medijskom prostoru.  Jedan od najzloglasnijih ratnih zločinaca i kriminalaca s ovih prostora, navodno nije mrtav, nego živi i radi u nizozemskom Amsterdamu i na Cipru. Slične informacije objavili su nizozemski i grčki mediji, a svoj dio priče dodali su i srpski mediji. “San” piše kako Arkan živi između Amsterdama i Cipra, a putuje diljem Europe i SAD-a.
U jednoj informaciji iz Beograda navodi se kako turistički vodiči u Amsterdamu često turistima pokazuju luksuznu prodavaonicu skupih satova Rolex na trgu Darmak uz objašnjenje da je tu radnju 13 puta opljačkao “najveći kriminalac Arkan koji se i danas skriva u Amsterdamu”.

SKRIVA SE  NA JAHTI

Beogradski se mediji pozivaju i na neke belgijske policajce i zatvorske čuvare koji Arkana znaju iz 70-ih godina prošlog stoljeća, dok se bavio pljačkom u zapadnoj Europi.
Nizozemska i ciparska policija nisu potvrdile da je Arkan živ, ali se nizozemski, grčki i srbijanski mediji pozivaju na publicistu Joba Hansena, autora knjige o srbijanskoj mafiji u kojoj stoji kako “ima ozbiljnih indicija da je Arkan u Amsterdamu”.

“Ima onih koji tvrde da je Arkan živ i da se nalazi na jahti Tigar koja plovi do grčkih otoka i luka, ali zalazi i u Sredozemno more, odakle se on hidroavionima prebacuje u London, Pariz i Chicago gdje vodi poslove”, navode nove informacije. Indicije, naravno, nisu pobliže pojašnjene.

Arkan je prije devet godina nastradao u pucnjavi u hotelu “Interkontinental” u Beogradu. Izdahnuo je na rukama svoje supruge Svetlane Ražnatović, poznatije kao Ceca.  Poznata pjevačica i njena sestra Lidija zadnje I jedine su ga vidjele živog. Nekoliko dana nakon toga priređen mu je veliki sprovod na groblju u Novom Beogradu.

SREDIO SLOBU I NAGODIO SE S HAAGOM

Poslije toga moglo se pročitati kako je suđenje okrivljenim za njegovo ubojstvo bilo farsa.Često se poslije postavljalo pitanje što bi bilo da je Arkan bio živ, kako bi se postavio u određenim situacijama, a nakon toga malo-malo u stilu tekstova Elvis viđen živ pojavi se informacija da je živ.  Nedavno je na  srbijanskom portal Bum objavljen razgovor s jednom vidovnjakinjom koja proriče da će se Ceca uskoro udati za jednog bogatog sredovječnog gospodina.
Kada je ljubav u pitanju, dobila je odgovor da će njenu pažnju kroz dvije godine privući stariji gospodin, pored kojeg će se skrasiti, pošto će ljubav s njim biti najveća poslije one sa Arkanom. Ako je vjerovati u moći pomenute gospođe, Ceci će i na poslovnom planu cvijetati ruže, a zvijezde će joj biti naklonjene i u jednom sudskom sporu…

Portal Bum  je već predvidio da će uskoro, nakon slilnih Cecinih “flertova” biti lansirana pričao  Cecinoj udaji za srednjovječnog gospodina… To je upravo krenulo iz Beograda, a iako sve miriše na teoriju zavjere već se špekulira da bi sretni mladoženja mogao biti Arkan, koji navodno živi u Nizuzemskoj  jer  nije ubijen u beogradskom hoteli “Interkontinental”… . Navodno, iako je bio haški optuženik promjenio je osobni  opis, i dobio je novi identitet, te se sad neometano šeta širom svijeta. Koja je cijena svega toga, samo su špekulacije. Navodno, sve je to ”zaradio” predajom srbijanskih najvećih tajni i strogo povjerljivih dokumenata Hagu! Navodno, iz toga nije izuzet ni dosje o Slobodanu Miloševiću…
Inače, indiciju da je Arkan živ, postakla je i njegova sahrana, te stražarenje na njegovom grobu, ali i nesrpski običaj po kojem je sahranjen. Naime, Ceca nije dozvolila da itko vidi tijelo mrvog Arkana, te da se oprosti s njim, čak ni njegovoj rođenoj djeci, ali ni njegovoj majci. Sve ovo je još više podgrijala izjava, srbijanskog kolege i pisca Marka Lopušina, koji je inače dobar poznavaoc srbijanskih kriminalnih krugova, da se žestoko posumnja u Arkanovu smrt. Ono što je ipak najčudnije u ovim špekulacijama je i to što ni haški tribunal nije bio zainteresiran za Arkanovu smrt. U ovakvim slučajevima ili je upućivao na lice mjesta svog stručnog vještaka ili bi ovlastio vještaka u dotičnoj državi da utvrdi smrt osumnjićenika. U Arkanovom slučaju sve je preskočeno?!.

Sve upućuje na to, da bi ovaj okorijeli kriminalac, koji se često znao pretvoriti u monstruma, lako mogao biti živ. Tome svjedoče i mnoge navodne ljubavne veze s mlađahnim momcima njegove udove Cece Ražnatović, koja se veoma često znala zaputi put Cipra, te tamo boravi i po nekoliko mjeseci u komadu. Osim toga, Ceca je često pričala o trećem djetetu, doduše, veli da bi trudnoća trebala biti vantjelesna, pomoću zamrznutog sjemena njenog supruga Arkana. Po svemu sudeći, ova eventualna treća trudnoća će kao i prve dvije, biti najvjerovatnije prirodnim putem! 

 
ARKANOVA DJECA

Najstariji Arkanov sin Mihajlo je iz Švedske doselio u Beograd i službeno se bavi prodajom mobitela. Sinovi blizanci Nikola i Vojin, kao i njihova majka Natalija Martinović, skrasili su se u Americi. Natalija se navodno bavi trgovinom nekretninama, a Vojin i Nikola zaposleni su u jednoj luksuznoj kockarnici. Nikola i Vojin su dvoje od četvoro djece iz Arkanovog braka s Natalijom Martinović, s kojom još ima i kćerke Milenu i Mašu. Inače, Željko Ražnatović Arkan je iza sebe ostavio devetero djece. Troje djece ima iz vanbračnih veza, ali s priznatim očinstvom. Milena, Nikola, Vojin i Maša su iz braka s Natalijom, a najmlađi su Veljko i Anastazija, iz braka sa Cecom, njegovom posljednjom ženom. S Natalijom Martinović Arkan je bio u braku 13 godina, a tada se zaljubio u Cecu.
– Nakon 13 godina braka s Natalijom, ja sam se razveo. Moja Maša se rodila dok sam bio u hrvatskom zatvoru. Moja žena i ja tri godine već nismo bili zajedno. Imao sam tri braka, ali  nikad nisam bio ženskaroš. Nikakvih ljubavnih afera nisam imao. Za 13 godina, koliko sam bio s bivšom ženom, ništa se nije dogodilo što bi izazvalo njenu sumnju. Onda sam se zaljubio u Cecu. Rekao sam to ženi. U stvari, to se postepeno događalo. Ceca je bila uporna. Otvoreno mi je govorila o svojoj ljubavi i ja sam je polako prihvatao –  otkrio je ’96. godine Arkan srbijanskoj novinarki Gordani Brajović, supruzi urednika srbijanskih tada režimskih ”Večernjih novosti” Radeta Brajovića, koja je uveliko pisala hvalospjeve o Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Miri Marković.

Inače, u vrijeme Arkanovog ubistva Natalija je sa sinovima živjela u Grčkoj – u elitnom dijelu Atene, gdje im je Arkan kupio luksuzni stan. Nakon njegove smrti, Natalija Martinović i Arkanova sestra optužile su Cecu Ražnatović za falsificiranje njegove oporuke. Natalija je čak i tužila Cecu, pet mjeseci nakon njegovog ubistva. Slučaj je još uvijek na sudu.

O Arkanu se svašta pisalo, pa eto često, u različitim državama,  i da je poslije sahrane živ, no rijetko se moglo pročitati da je odrstao u Zagrebu. Kao dijete pukovnika JNA rođen je u Brežicama, a formirao se u zagrebačkom naselju Martinovka u Maskimiru. Najpoznatiji zvijezdin navijač odrstao je uz stadion Dinama. U Zagrebu je još kao maloljetnik izveo i prvu veliki pljačku. Zajedno sa poznatim zagrebačkim kriminalcem zvanim Kinez opljačkao je  Generalturist, što se tada smatralo jednom od najvećih pljački u bivšoj državi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Putnik
  #1 Putnik 21 svibnja, 2012, 00:04

  njegova supruga Ceca je lepotica, i prava majka.. svaka chast..

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Putnik
  #2 Putnik 20 svibnja, 2012, 12:44

  ako je zhiv, tada je radio za interese stranih sluzhbi i svoje otadzbine,.. cijelu generaciju Arkan je uveo u zlochine, samo da bi Arkanu bilo ljepshe, da ima vishe ordenja, i da se vazhnim istiche,. Zhene su najmanji problem mushkarcima koji zhive 24 sata s adrenalinom,… ne umije i ne mozhe to svatko izdrzhat,.. i nakon svega.. takvi mushkarci budu najvechi pokajnici,. i chovjekoljubi,. sta che ti zhivot kad sve prodjesh i kad sve imash.. ???!!!! nema tu zdravog zhivota..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. bos
  #3 bos 7 svibnja, 2012, 03:09

  Nije, na Trnju je zgrada martinovka, ali naselje je u Maksimiru, od Harambašićeve do Svetica i Kenedijevog. Tamo su bile vojne zgrade, ali je taj naziv ispao iz upotrebe, No, stari Zagrepčani to znaju.

  kenedijevog

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Njofra
  #4 Njofra 6 svibnja, 2012, 20:59

  E,moj Franjo…Martinovka je na Trnju!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code