CECA NAŠLA DEČKA!

CECA NAŠLA DEČKA!

1. veljače, 2012.

cecanasladecka

Folk zvezda već dva meseca u vezi s Aleksandrom, bivšim rukometašem i bliskim prijateljem Vlade Mandića

Zatvorena i zaljubljena!

Svetlana Ražnatović je već dva meseca u vezi s bivšim rukometašem Aleksandrom, inače bliskim prijateljem Vladimira Mandića, saznaje ekskluzivno Kurir!

– Ceca i Saša se poznaju nekoliko godina, ali su ljubavne varnice između njih sevnule pre nešto više od dva meseca, kad je došao u njenu kuću u Ljutice Bogdana u društvu zajedničkih prijatelja. On odavno ne igra rukomet, živi na relaciji Beograd-Beč, u Austriji vodi privatni biznis, i ima 39 godina. Svojevremeno je bio u kratkoj vezi s Katarinom Rebračom, ali se nikada nije eksponirao – otkriva izvor Kurira blizak folk zvezdi.

Od Arkanove smrti pevačica se nikada nije pojavljivala s nekim momkom u javnosti, a naš sagovornik ističe da će ovoga puta napraviti presedan, jer se baš zaljubila. Aleksandrovu promociju možemo očekivati tek posle 22. februara, pošto joj tada ističe kazna kućnog zatvora.

– Sa Cecom se viđa sve češće i, kako sada stvari stoje, na pomolu je velika romansa. Iako nije oduševljena tom idejom, Ceca će ga verovatno javnosti predstaviti već krajem meseca. U planu je da posle nekoliko nastupa zajedno otputuju u neku egzotičnu zemlju. Potom će uslediti njena velika promotivna turneja, na kojoj će joj Saša, sasvim sigurno, biti stalni pratilac – naglašava naš sagovornik. T

Izvor:http://www.kurir-info.rs

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code