Ceca Kitić: Razvodim se!

Ceca Kitić: Razvodim se!

8. veljače, 2012.

ceca-v

Izgleda da je Svetlani Kitić trebao ulazak u rijaliti program kako bi shvatila kakav odnos već 15 godina ima sa suprugom!

Naime, Ceca je nakon mesec i po u „Parovima“ zaključila da njen odnos sa Milanom Magićem i nije tako dobar kako je ranije mislila, pa je tek nakon pregledanih snimaka, na kojima joj Milan iz besa pravi modrice, stavila prst na čelo i izjavila da po povratku u „stvarnost“ želi razvod!

Njihove svakodnevne svađe gledaocima su postale kao „dobar dan“, ali javnost je ostala u šoku kada je u subotu njihova rasprava prešla u psihičko i fizičko maltretiranje. Milan je zbog ljubomore u jednom trenutku napao Cecu i zabranio joj da sa ostalim ukućanima priča o njihovom odnosu, prebacujući joj kada se odvoji od njega, što je Ceci, koja je bila pod dejstvom alkohola, još više zasmetalo, pa mu nije dozvoljavala da joj se približi. Kada je suprug najbolje svetske rukometašice svih vremena video da ga ona ignoriše, uhvatio ju je za noge toliko jako da su odmah pocrvenele, a kasnije su se pojavile i modrice.
– Šta hoćes ti? Beži od mene! Idiote! Ti ćeš mene da stežeš za noge! Vidi, Ljiljo, vidi mi modrice na nogama, na šta to liči. Razvešću se! Šta on misli, idiot?! Izlazim sutra odavde i tražim razvod – pričala je Ceca.

Tek kada je sutradan uveče voditeljka u emisiji koja se emitovala uživo poznatom paru pustila snimke i kada su videli kako je njihov sukob izgledao, Kitićeva je stavila ruke preko glave i rekla:
– Tek sada shvatam da sam u braku možda previše dozvoljavala. Kada se sve završi, Milan i ja ćemo popričati o svemu i videti da li ćemo ostati zajedno ili ćemo se razvesti – prokometarisala je vidno posramljena Ceca, dok je njen suprug Milan uputio javno izvinjenje, kako ukućanima i gledaocima, tako i supruzi, kojoj to očito nije mnogo značilo.

Peđa: Milan je puk‘o zbog nedostatka seksa!

Svi ukućani luksuzne vile su s nevericom gledali snimak svađe Milana i Cece i prokomentarisali ga u negativnom smislu, a muzičar Peđa D Boj rekao je da je Magić nervozan jer dugo nije vodio ljubav.
– Kada se čovek navikne na svakodnevni seks i neko mu odjednom ukine to na više od 40 dana, u muškarčevoj glavi se svašta dešava. Verujem da mu je teško i da je zbog toga reagovao ovako besno – prokometarisao je Peđa.

Aleksandra Veljković
Izvor:http://www.alo.rs

5 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code