CAJKA NIVES CELZIJUS

CAJKA NIVES CELZIJUS

18. listopada, 2013.

 

 

Ncelzius

U Karlsruheu plesala po stolovima

 

Napisao:Zoran Paškov, Frankfurt

Fotografija:www.fenix-magazin.com

Nives Celzijus Drpić poznata starleta, spisateljica i pjevačica  nije se štedjela u Njemačkoj. Hrvatska show diva zablistala je u Karlsruheu, u gradu gdje je njezin suprug donedavno bio poznati nogometaš bundesligaša KSC Karlsruhea.

VEČER NK CROATIA

Publiku je oduševila u  Rheinstrandhalle plešući na stolovima između čaša, izazovno obučena, pokazujući sve svoje umjetničke atribute, počevši od nabujalih grudi do napuhanih usana i nategnute stražnjice. A kako i nebi kada je i ove večeri zabavljala nogometaše. A zna se, gdje je nogomet tu je i snaga.  Istina ovaj put forca hrvatskih nogometaša  iz NK Croatie, koja se natječe u njemačkoj nižoj ligi. Mnogi su prokomentirali kako je donedavna Frau Drpić izgledala seksi, bolje nego ikada ranije, pa čak  nego  kada je bila  i zvijezdica u povoju njemačkog Bilda, gdje je pokazala kako umije privući  pozornost njemačke javnosti. Tako je i ovom prigodom čim je stigla u Karlsruhe posjetila prvu pizzeriu, pokazavši svoje impresivno poprsje i samouvjereno  poručivši: Ovo je najbolja pizza u gradu. Pronto,pronto- pomalo je provocirala posjetitelje pizzerie, “servirajući” im u prvi plan svoje nabujale grudi”

A navečer na koncertu, gdje je nastupila zajedno sa Ivanom Žakom oduševila je publiku i brojne nogometne poklonike u Rheinstrandhalle.

 ZASJENILA IVANA ZAKA

Nema šta. Svaka joj čast! Mnogi su njezinu visoku temperraturu i spremnost za show ove večeri pozdravili dugačkim pljeskom. Neki i primjetili da se poigrala sa zanimljivom flašicom Jägermeistera.

U kojoj mjeri teško je kazati, ali ove je večeri svojim kompletnim nastupom zasjenila i pjevača Ivana Zaka s kojim je nastupila zajedno na koncertu u čast hrvatskom nogometnom klubu. Zak ju je  dobro popratio sa svojim hitovima, a posebno onim:  “Zbog pameti”, Adrenalin i drugim svojim uspjeünicama. Takva je vruća starleta Nives koja i dalje ne može ako nije u centru pažnje.

Otkriva kako joj je njemačka scena i dalje jako zanimljiva, pa  je naveliko prionula učenju njemačkog jezika. Dobri poznavatelji ovadašnje show scene reći će,  kako bi naša show zvijezda  dobro došla njemačkom  zahtijevnom  tržištu. Nikad se ne zna? Dobro je provokativna i zabavna, pa joj se  možda i njemačka  sreća osmjehne, te u zemlji snova i bogataša ne bude   više samo poznata  po suprugu Dinu, koji je bio nogometaš u FC Karlsruheu, već i zbog svojih “velikih” grudi i drugih zapaljivih atributa, koje bi rado ponudila Nijemcima, ako joj se ukaže prava zgoda. T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
  1. naguzi me nježno
    #1 naguzi me nježno 21 listopada, 2013, 17:12

    Jadni Dino…

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code