BROD KNJIŽARA KRSTARI JADRANOM

BROD KNJIŽARA KRSTARI JADRANOM

7. kolovoza, 2013.

Brod knjizara foto

Brod knjižara- brod kulture, jedinstven kulturno – turistički projekt, koji plovi Jadranom s preko nekoliko tisuća naslova knjiga i razne druge literature, te s poznatim piscima i književnicima s ciljem promoviranja kulture čitanja i pisanja. Među mnogim poznatim piscima koji su sastavni dio posade uz kapetana Igora su: Ludwig Bauer, Sanja Lovrenčić, Irena Lukšić, Andrea Pisac, Renata Jambrešić Kirin, Lidija Dujić, Miroslav Kirin, Bogdan Arnautović, Stjepo Martinović. Zatim  austrijski pisci: Seher Cakir, Franz Hammeracher i Angelika Reitzer. Te zagrebački kazalištarci: Tomislav Svetić i Dubravko Sidor  iz kazališta Svarog s predstavom za djecu „Reciklirana priča“.

Brod knjižara – brod kulture krenuo je 27. srpnja  iz Sv. Filipa i Jakova. Dan kasnije, 28. srpnja bio je u Starigradu Paklenici, 29. u Pagu, 30. u Rabu, 31. u Malom Lošinju, 1. kolovoza uplovio je u Vir, 2. kolovoza bio je u Biogradu na moru, 3. kolovoza u Skradinu, 4. Kolovoza u Marini, 5. u Trogiru, a 6. kolovoza u Visu.

Nastavak itinerera jadranskog broda kulture previđen je  7. kolovoza u Postirama, 8. kolovoza u Jelsi, a 9. kolovoza 2013. godine u Makarskoj. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code