BREGA OKUPLJA BEBEKA, ALENA I TIFU U ZETRI

BREGA OKUPLJA BEBEKA, ALENA I TIFU U ZETRI

20. siječnja, 2012.

rockas-goran

BREGA OKUPLJA BEBEKA, ALENA I TIFU U ZETRI

(3) Send to friend Print Četvrtak, 19. Januar, 2012.| Autor:

Za svoj 62. rođendan Goran Bregović planira da u svom rodnom gradu okupi sva tri pevača Bijelog dugmeta

SARAJEVO – Za svoj 62. rođendan Goran Bregović, 24. marta planira da u sarajevskoj dvorani Zetra okupi trojicu pevača Bijelog dugmeta Željka Bebeka, Mladena Vojičića Tifu i Alena Islamovića! Muziku će svirati Bregin Orkestar za svadbe i sahrane. Bregović je, doduše, rođen 22. marta, ali će rođendansko slavlje pomeriti za dva dana.
– Brega želi da u svom gradu proslavi 62. rođendan i tako je na koncert pozvao brojne prijatelje, drage ljude, saradnike… Između ostalih namerava da pozove sva tri pevača Bijelog dugmeta da mu se pridruže na sceni Zetre. Ukoliko pristanu Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović će nastupiti u delu programa koji nosi naziv “Bijelo dugme za kafane”. U tom delu izvode se hitovi “Dugmeta”, ali u aranžmanima prilagođenim za Orkestar za svadbe i sahrane  – otkriva Faruk Drina, producent koncerta, prenosi banjalučki portal Blin.
Iako još nije krenula prodaja ulaznica za Bregovićev koncert u Sarajevu vlada veliki interes. Ulaznice za parter su 10 maraka, a za balkon i tribine 20.
Za posetioce su spremljena brojna iznenađenja. Tako će sve ženske osobe koje se zovu Dženana, što će dokazati ličnom kartom, imati poseban VIP tretman – slobodan ulaz, nesmetano kretanja u svim zonama Zetre, a na ulazu će im biti uručen specijalni poklon. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code