BARBARI U ZAGREBAČKOM VINTAGE INDUSTRIAL BARU

BARBARI U ZAGREBAČKOM VINTAGE INDUSTRIAL BARU

21. veljače, 2014.

Barbari by sasa miljevic Custom

Peteročlani istarski bend Barbari formiran oko Barbare Munjas, bivše članice Gustafa svojom će zaraznom energijom i pozitivnnošću donijeti  osvježenje na glazbenoj sceni. Nedavno im je izašao njihov prvi album “Monfiorenzounderground”  kojeg će u petak 21. veljače promovirati u zagrebačkomVintageIndustrial Baru.

Album “Monfiorenzounderground”  je nastao u manje od godinu dana i sadrži 13 pjesama. U svakoj pjesmi se osjeća plesni ritam i dobra energija koju je band imao tijekom snimanja albuma. Autorica svih tekstova i većine glazbe na albumu Barbara je Barbara Munjas, a Alen Bernobić potpisuje glazbu na četiri pjesme. Aranžmane svih pjesama potpisuju Barbara Munjas te članovi banda Barbari Dino Kalčić, Teo Pokrajac, Alen Bernobić te Ivan BenažićBenza.

U godinu dana postojanja snimili su tri spota za singlove “Mjesečina”, “Patološki lažljivac” , “Realnost”, te za aktualni singl  “Moje vrijeme” koji je premijerno prikazan na Muzika.hr-u, auskoro će se moći vidjeti na domaćim televizijama.

Riječ je o rock’n’roll pjesmi sa zvukovima truba, bariton saksofona i gitara koji koketiraju sa pomalo orijentalnim ritmovima. Spot su režirali Marko Sovulj, Nenad Bravar te Luka Križanac, a sniman je na raznim lokacijama u Rovinju. Pjesma je ljubavne tematike i govori o duševnom oslobođenju nakon izokretanja emotivne situacije. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code