BANDIĆEV  APEL NAVIJAČIMA

BANDIĆEV APEL NAVIJAČIMA

30. studenoga, 2013.

 

dinamo-zagreb-navijaci0429 

U povodu održavanja prvenstvene  utakmice između Dinama i Hajduka u Zagrebu 1. prosinca 2013., zagrebački gradonačelnik Milan Bandić upućuje  apel navijačima:

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, dragi gosti,

dragi navijači Dinama i Hajduka!

 

U nedjelju popodne, na Maksimirskom stadionu, prisustvovati ćemo nogometnoj utakmici starih rivala, dvaju ponajboljih hrvatskih klubova.

Prilika je to da u ovo predblagdansko vrijeme stvorimo ambijent u kojem se uživa u nogometnoj igri, u kojem se gromoglasno navija za svoje, poštujući protivnike i nagrađujući pljeskom svaki dobar potez, bez obzira od koje ekipe  dolazio.

Vjerujem da će nogometaši Hajduka i Dinama, dati maksimum, da ćemo uživati u  kvalitetnoj, zanimljivoj i fer utakmici, a da će ozračje na tribinama i oko njih, biti pravo športsko i  navijačko, ozračje koje promovira  šport, druženje i toleranciju, ozračje koje iskri pozitivnom energijom i zajedništvom u vremenu kada nam je to i te  kako potrebno.

Zato još jednom apeliram na sve navijače, na Zagrepčanke i Zagrepčane i naše goste, da u takvom ozračju, bodreći klub za kojeg navijamo i poštujući suparnike, pokažemo svoje pravo lice – lice gostoljubivoga, otvorenoga, kulturnoga i europskoga Zagreba, kojega zajedno gradimo zadnjih 14 godina. Ne dopustimo da ova  utakmica bude zasjenjena bilo kakvim ekscesom koji bi bacio u drugi plan ono športsko i pozitivno, ono što nas veže i čini zajednicom.

Gradonačelnik Grada Zagreba

Milan BandićT

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code