BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

8. kolovoza, 2013.

bajram serif1

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je, u povodu islamskog blagdana, Ramazanskog bajrama, predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u RH muftiji Azizu ef. Hasanoviću i građanima islamske vjeroispovijesti čestitku sljedećeg sadržaja:

 

Poštovani i dragi muftija Hasanoviću!

 

Povodom središnjeg islamskog blagdana svim muslimanima i Bošnjacima islamske vjeroispovijesti u gradu Zagrebu i Republici Hrvatskoj – od srca čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ga provedete u miru i radosti, u obiteljskom i prijateljskom zajedništvu.

 

Neka Vas ovaj blagdan, kao simbol žrtvovanja i ljudske solidarnosti, potakne na dobra i plemenita djela prema bližnjima, prema našim sugrađanima i prema svim ljudima dobre volje. Jer, bez obzira na svjetonazorsku, vjersku ili nacionalnu pripadnost, svi smo mi pozvani (bogoljubljem i čovjekoljubljem) i suodgovorni za izgradnju pravednije i bolje društvene zajednice, našeg zajedničkog grada Zagreba posebno.

 

Vama osobno, muftija Hasanoviću, cijelom Mešihatu, kao i svim vjernicima – sugrađanima islamske vjeroispovijesti, zahvalni smo za uzornu suradnju i dosegnuto povjerenje između Islamske vjerske zajednice i Gradske uprave.

 

S najboljim željama i iskrenim čestitkama!

 

 

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code