Audi u Zadru planuo zbog neispravnih kablova?

Audi u Zadru planuo zbog neispravnih kablova?

7. kolovoza, 2013.

zadar-audi-neispravni-kablovi-pozar-1375824121-349365

ZADAR – Velika materijalna šteta!
„Audi A8“ beogradske registracije izgoreo je u požaru koji je izbio na parkingu u Petrčanima kod Zadra! Hrvatska policija saopštila je da još proverava da li je požar u automobilu možda podmetnut, ali prvi rezultati istrage ukazuju na to da je vatra u skupocenom vozilu najverovatnije izbila zbog neispravnih električnih instalacija!

U kolima nije bilo nikog

– Automobil je planuo u ponedeljak oko 17.30. Požar je izbio u unutrašnjosti vozila, između prednjeg i zadnjeg sedišta, a u momentu kad je izbio plamen u kolima nije bilo nikoga – prenose hrvatski mediji.

Na lice mesta ubrzo su stigle vatrogasne ekipe, koje su lokalizovale požar.
– Da bi ugasili vatru u „audiju“, vatrogasci su morali da razbiju prozor na kolima. Plamen je brzo lokalizovan, ali materijalna šteta je velika. Inače, uviđajem na licu mesta nisu nađeni bilo kakvi tragovi koji bi ukazivali na to da je požar podmetnut – navode mediji.
Ipak, policija još nije zvanično saopštila šta bi mogao biti uzrok požara.

Traga se za vlasnikom

– Za vlasnikom „audija“ sa beogradskim registarskim tablicama još se traga, a i dalje se utvrđuje zbog čega se vozilo zapalilo. Želimo da budemo potpuno sigurni da li je reč o podmetnutom požaru ili o tehničkom kvaru, mada se u izveštaju vatrogasaca navodi da se „audi“ zapalio najverovatnije zbog električnih instalacija – prenose hrvatski mediji saopštenje policije.

(Z. N.)

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code