APEL GRADONAČELNIKA U POVODU POČETKA  ŠKOLSKE GODINE

APEL GRADONAČELNIKA U POVODU POČETKA ŠKOLSKE GODINE

31. kolovoza, 2013.

IMG 2595

U povodu početka školske godine, kada se u promet uključuje više od 99.000 učenika zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, među kojima 7.313 prvašića, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić upućuje apel vozačima da budu još oprezniji, a djecu moli da budu pažljiva u prometu jer i najmanji trenutak nepažnje može imati kobne posljedice:
Dragi školarci, drage učenice i učenici,
Na pragu smo još jedne školske godine, godine u kojoj vas očekuju novi izazovi, nova iskustva, prijatelji.
Vi ste najvrednije što imamo u ovom gradu koji raste i razvija se zajedno s vama. Zato smo osnovnoškolcima ove godine ponovo osigurali besplatne udžbenike, učenicima i studentima čije obitelji nisu u mogućnosti – Grad i dalje sufinancira javni prijevoz, gradimo i obnavljamo škole i dvorane… Činimo sve kako bi vam olakšali školovanje i pomogli da izgradite budućnost kakvu zaslužujete.
Uz apel vozačima da ovih dana, kada počinje škola, budu još oprezniji nego dosad molim vas, dragi moji mladi sugrađani, da budete pažljivi u prometu jer i najmanji trenutak nepažnje može imati kobne posljedice. Kao što uvijek ponavljam, premala smo zemlja i premali grad da bismo dopustili da o vama, koji ste nada ove zemlje i ovoga grada, čitamo na stranicama crnih kronika.
Dragi školarci, želim vam uspjeh u učenju, što bolje ocjene i mnogo radosti u novoj školskoj godini.
Sretno! T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code