ANTE GLIBOTA U PISMU PLENKOVIĆU: POKUPITE PRNJE I NESTANITE

ANTE GLIBOTA U PISMU PLENKOVIĆU: POKUPITE PRNJE I NESTANITE

15. svibnja, 2018.

 

 

Poslje ostavke vaše dotpredsjednice, koja je pokazala pritisnuta dokazima u najmanju ruku minimum digniteta, pa je dala ostavku. Premda je teško govoriti uopće o njenom dignitetu, kada se uđe u njen način komunicirana i djelovanja. Poslje evidentnih znakova da je učestvovala u zločinačkoj aktivnosti u zajednici sa vama, protiv interesa hrvatske države, i pritisnuta dokazima, dala je, naravno, ostavku. Vi koji ste pokrivali sve njene čine javno, a nepotrebno je kazati poslje niza poznatih ili objavljenih dokumenata i tajno, i u tome dijelili svu aktivnosti vi se sada pokušavate izvući, kao nedužno mlado janje?! Ne gospodine Plenković, vi ste u taj proces debelo umješani, u sve te radnje i vama ne preostaje ništa drugo da učinite, već dati žurno, ponavljam jako žurno, ostavku na vašu sadašnju funkciju i u Vladi RH i u HDZ 

Napisao: Ante Glibota

Gospodine Plenkoviću,

Nažalost, bolno bi mi bilo vas više nazivati gospodine predsjedniče Vlade RH, jer tu visoku čast definitivno više ne zaslužujete da nosite! Taj naslov i u mom pismu, i mom riječniku nosi stanovit ponder, kojeg mi je više teško ili nezamislivo vezati za vaše ime i prezime.

Vi ste jedno od većih mojih razočaranja u hrvatskoj politici, jer sam se svojemremeno nadao, pisao i mislio da imate i dignitet i inteligenciju, kao i da ste tijekom niza godina u političkom životu bili u stanju da naučite osnove umjetnosti ili postulata političkog vladanja. Nažalost, u vama sam se prevario u svim nabrojenim komponentama vezanih za vašu osobnost, koja se zapravo pretače u jednu vulgarnu egocentričnu bahatost i banalnost.

Vi ste još jedan od veliki promašaja hrvatske političke scene, jer ste zapravo stilom i načinom vladanja u biti vraćali unatrag pozitivne i vrijedonosne standarde moderne europske politike, zaustavili nužno potrebne refome hrvatskog društva, produbili složenost demografskih procesa i usmjeravali vašim stilom neučinkovitog vladanja visokoškolsku hrvatsku populaciju prema emigraciji, sjekući tako i granu na kojoj država živi. Hrvatska je još dublje gospodarski tonula i zauzimala mjesto među posljednjima u Evropi. Na taj način ste programirali odumiranje našeg naroda, daljnjom demografskom neučinkovisti, izigrali ideje izbornih postulata i obećanja, izigravši vaše birače i s obzirom na nove političke asocijacije, samo da bi ste se zadržali na vlasti. Promulgirali ste bičem i prjetnjama konvencije, zakone suprotne težnjama hrvatskog kataličkog puka, zanemarujući ponos naše katoličke tradicije i vjere i crkve (hoću reći svih crkava i religija), koja je bila nepremostiv branik, koja je stoljećima brinula i čuvala duh hrvatski na svim vjetrometinama i u svim vremenima. Uprošteno, postali ste prevarant i u praksi i u idejama, sa politikom koju ste vodili, konačno prevarant hrvatskog puka i hrvatske političke scene.

Ja ne vidim nažalost drugog načina, da poslje ostavke vaše dotpredsjednice, koja je pokazala pritisnuta dokazima u najmanju ruku minimum digniteta, pa je dala ostavku. Premda je teško govoriti uopće o njenom dignitetu, kada se uđe u njen način komunicirana i djelovanja. Poslje evidentnih znakova da je učestvovala u zločinačkoj aktivnosti u zajednici sa vama, protiv interesa hrvatske države, i pritisnuta dokazima, dala je, naravno, ostavku. Vi koji ste pokrivali sve njene zločine javno, a nepotrebno je kazati poslje niza poznatih ili objavljenih dokumenata i tajno, i u tome dijelili svu aktivnosti vi se sada pokušavate izvuči, kao nedužno mlado janje?! Ne gospodine Plenković, vi ste u taj proces debelo umješani, u sve te radnje i vama ne preostaje ništa drugo da učinite, već dati žurno, ponavljam jako žurno, ostavku na vašu sadašnju funkciju i u Vladi RH i u HDZ ! To je ponajprije i interes hrvatske države, premda taj interes za vas ne predstavlja bog zna što. Vladu RH trebaju voditi časni ljudi, a vama to gospodine nedostaje! Jer, da ste imali trunku časti, vi bi ste ostavku vaše dosadašnje dopredsjednice trebali istovremeno podjeliti, kako ste u više prilika to zorno potencirali i kazali da je ona radila ono što je bilo sa vama dogovoreno! U politici se to naziva politička odgovornost i za nju se vuku i posljedice u svim demokratskim društvima i sustavima demokretskih vrijednosti. Ovdje, dakako, nije samo riječ o političkoj odgovornosti!

Vi ste vaš vlak, hoću reći vladu, u normalnom domokratskom, etičkom i moralnom smislu i konfiguraciji neizostavno izgubili!

Vama ne predostaje ništa drugo do raspuštanja Vlade i brze odluke Predsjednice RH o novom izbornom ciklusu, a vi ste definitivno izgubili sav kredibilitet da možete tražiti neku novu parlamentarnu legitimaciju ili pak predvoditi neku novu parlamentarnu grupaciju sa integritetom. Vi ste u ovu godinu i koji mjesec za politiku kazali sve što ste imali ponuditi. Sve ste partnere u stranci izigrali, prevarili, birače koji su vas izabrali obrlatili. Dakle, vi ste gospodine Plenković, zapravo jedan od najnevjerodostojnijih politčkih prvaka, u zajednici sa Ivom Sanaderom, od svih vlada RH, koji su vladale od hrvatske samostalnosti do danas!

Pokupite vaše prnje i nestanite u logici stvari, u nekim od Remetinaca ili drugih bizarnih uzničkih lokacija, jer ako bude minimuma pravne države RH i ako stvarno ta pravna država bude djelovala, onda bi ste te vaše političke nesuvislosti i kriminalne aktivnosti umrežene jedni sa drugima, mogli debelo meditirati u uzničkim hladovinama sa vašom dopresjednicom gospođom Martinom Dalić, ministrom unutrašnjih poslova Božinovićem i čitavim nizom drugih osoba iz vaše neposredne okružja. Dosad objavljeni dokument neupitno, a potom i oni koji za sada još nisu objavljeni, kažu da je u stvarnosti riječ o zločinačkoj organizaciji, koju ste sa vašom dosadašnjom dopredsjednicom i njenim partnerima koncipirali, potkopavjui temeljne gospodarske i ine interese Republike Hrvatske i vitalne interese hrvatskog naroda!

U Parizu, na dan Svetog Mateja,14.svibnja 2018. T

13 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 9 veljače, 2019, 08:05

  Štrossmyjerovci slave stogodišnjicu bratstva i jedinstva, upravo kojeg je začeo štrosmayer,evo ovih je dana propevao i božanić,brtija pere kvržice u pogonu!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. zagorski veseljak
  #2 zagorski veseljak 18 svibnja, 2018, 19:42

  Da li je i kod “Gazde” sinkopa.
  Niti on ništa nije znao.
  Ima najboljeg branitelja Branka Bačića.
  Ma i on laže kao i ostali, kako ih nije sramota samo tako govoriti.
  Zar oni misle da je narod koji ih je birao bedast i nerazuman.
  Naprotiv, oni samo tupe svoje, prebacuju lopticu tko zna kuda.

  Gospodine Bačić i ostali Vama ravni.
  Povucite se sa svojih pozicija dok je još vrijeme i priznajte da ne znate voditi ovu državu. Dok se vi razbacujete izjavama mnogi napuštaju Hrvatsku, idu za bolji.
  Gdje su Vaša obećanja da ćemo biti zemlja blagostanja.
  Pogledajte stvarnu situaciju i razmislite ako imate s čime.
  Branili ste najMartinu pa je eto”pukla”, imala je povjerenje Anpleja.
  Pojedini ministri su se zapleli u izjavama pa su ipak ostali.
  Samo da se i njima ne klima stolac.

  Najbolje je ovo što Vam je predložio Antek Glibota.
  Poslušajte ga…..

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. zzigho
  #3 zzigho 17 svibnja, 2018, 21:17

  Ovi HOTMAILI stvarno nikome nisu bistri.
  Ovaj most očito klimav u koalicijama….Pa zar nikome nije jasno da je tu tvrda struja ADZeja koju je teško razbiti.
  Čak i najtežim čekićem.
  Samo što ovi djelatnici Agrokora trpe.
  Sada se peru vodom iz janinog vrela.

  Pa još sada kada onaj Bačić počne komentirat i tjerat vodu na svoj mlin.
  Pa taj nema pojma o stvarnosti.
  Samo mlati slamu praznu.

  Ovo čovjek više nemre gledati ni slušati.
  A mladi nam brišu van kada vide da ovdje nemaju budućnosti.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. anno
  #4 anno 16 svibnja, 2018, 17:01

  Kome opće više vjerovat.
  Na početku je APLEJ pričao sasvim drukčije dok nije zgrabio uzde u ruke.
  I kosorice je rekla da čvrsto drži uzde.
  Svi se poslije promijenili u mišljenjima.
  Hajdo Drpit Zajedno…….to je slogan
  Samo kaj se više ima drpit i tko će zvadit kestenje iz vatre.

  Ovom Gliboti svaka čast….samo mi kao ženskoj nije jasno šta se događa u najbrojnijoj i najjačoj stranci, tko sada koga tu….
  plenki mijenja mišljenje brže nego kameleon farbu.
  Svi ministri imaju njegovo povjerenje….Kako i ne bi kada su svi primili pinku za upadanje u organe Vlasti.
  Sada neka se tijela zadužena za provođenje Zakona aktiviraju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Magdalena
  #5 Magdalena 16 svibnja, 2018, 14:14

  Netko iza svega ovoga stoji. Netko moćan u vrhu svjetske piramide moći. Kome to smeta samostalna, neovisna, demokratska, po svim mogućnostima, koje nisu iskorištene jaka, bogata, relativno mala poviješću pritrujena zemlja, na rubu Europe i na kraju Balkana.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Mujo Bašinac
  #6 Mujo Bašinac 16 svibnja, 2018, 12:19

  Todorić nije iz UDBA-ina gnijezda i to je dovoljno.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Black Jack
  #7 Black Jack 16 svibnja, 2018, 09:46

  A sta ako još izađu hotmailovi koji dokazuju da je to sve dogovor sa ivicom iz Londona!?

  Tko ovdje može nekome vjerovati kada nije provedena ilustracija!?

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Black Jack
  #8 Black Jack 16 svibnja, 2018, 09:42

  Sada ispada da je prvi ratni profiter To Do Rich bio u pravu!?
  Koga sada poslati u remetinac na liječenje od love?
  Treba nama puno vise zatvora za materijalističke komuniste!
  To bi se moglo financirati sa sredstvima EU da nam raste BDP.
  Ali neće pravosudna mafija dopustiti da se njima reze grana!
  Branitelji u banani a narod ovršen i blokiran.
  Stanje je sranje kroz gusto granje.
  E moj narode.

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Black Jack
  #9 Black Jack 16 svibnja, 2018, 09:35

  I na novim izborima ce se HDZ, SDP, HNS, SDSS i IDS boriti za rasprodaju hrvatske!

  Odgovorite na ovaj komentar
 10. Black Jack
  #10 Black Jack 16 svibnja, 2018, 09:33

  The real Reality $how!
  Nista novo na Balkanu!

  Odgovorite na ovaj komentar
 11. Nedajmo Hrvatsku izdajicama
  #11 Nedajmo Hrvatsku izdajicama 16 svibnja, 2018, 09:04

  Hvala Gospodine Glibota ja sam to reka prije izbora da je Gospodin Plenkovic poslan da u propasti Hrvatsku Danas odvede u neku regiju I da popljuva sve sto je Hrvatsko.

  Odgovorite na ovaj komentar
 12. ivan
  #12 ivan 16 svibnja, 2018, 07:34

  Svakačast, legendo g. Glibota.

  Odgovorite na ovaj komentar
 13. merle
  #13 merle 16 svibnja, 2018, 02:28

  JADAN LI JE anemični I njonjo KADA IM TREBA POMOĆ puponje I vječnog PARAZITA furia I KRANJA JE DRSKOST OVIH KOJIMA NIJE VAŽNA DOBROBIT HRVATSKE NEGO SAMO OSTANAK PA AKO TREBA I SA CRNIM VRAGOM U KOMPI I SA strnčicom hns KOJA NEMOŽE PREĆI NI IZBORNI PRAG!!! vrduljak,štromar,puh I divljakinja ZBIRA BIRANO DRUŠTVO!!! ZDS!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code