A-HSP:NISMO PRIJETILI ŽELJKU JOVANOVIĆU

A-HSP:NISMO PRIJETILI ŽELJKU JOVANOVIĆU

31. prosinca, 2013.

 

A-HSP u Kavaliru-1

U današnjem središnjem dnevniku na Hrvatskoj radio televiziji je objavljeno,   da je na društvenoj mreži Facebook osnovana grupa s peticijom kojom se zahtjeva strijeljanje ministra znanosti Željka Jovanovića.

Također, u središnjem dnevniku Hrvatske radio televizije je rečeno  da je grupu osnovao Dinko Peličević i da peticiju sa zahtjevom za streljanje ministra podržava i predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dražen Keleminec.

Povodom vaše izjave u središnjem dnevniku najoštrije prosvjedujem i izjavljujem da Dinka Pelićevića ne poznajem, da nije član naše stranke i da  stranka ni ja osobno kao predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava nisam podržao,  niti sam osobno pristupio toj grupi. Autohtona – Hrvatska stranka prava i ja kao predsjednik,  protiv smo nasilja i prijetnji pa me još više iznenađuje od kuda vam ta informacija. Objaviti takvu informaciju,  a da niste osobno sa mnom kontaktirali  i pitali me da li podržavam prijetnje ili nasilje nije u skladu sa istinitim informacijama koje se šalju cijelom Hrvatskom narodu. Jedino ako je to  s ciljem da me se osobno kao i stranku kompromitira po nečijem nalogu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ne podržava rad navedenog ministra koji ruši sve hrvatske vrijednosti,  ali ponovit ću , ne podržavamo prijetnje i nasilje prema bilo kome pa tako i prema ministru Željku Jovanoviću.

Tražim u skladu sa zakonom da radi istinite informacije u prvim vijestima objavite u cijelosti ovaj demant , jer ću inače morati potražiti zaštitu pravnim putem.

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

 

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code