A-HSP: ŠTRAJKOM LIJEČNIKA UŠTEĐENO 15 MILIJUNA KUNA

A-HSP: ŠTRAJKOM LIJEČNIKA UŠTEĐENO 15 MILIJUNA KUNA

29. listopada, 2013.

110628 Drazen-Keleminec

Autohtona – Hrvatska stranka prava uvijek će biti  na strani pravde i boljeg života svih Hrvata.  Hrvatska je opljačkana i izdana od snaga koji i dalje sanjaju Jugoslaviju. Temeljem nekih analiza došli smo do zaključka da je štajk liječnika i medicinskih sestara namješten u dogovoru sa ministrom zdravlja prof. dr. Rankom Ostojićem.  Vlada RH krenula je u saniranje dugova u zdravstvu na štetu pacijenata.  Ministar zdravlja prof. dr. Ranko Ostojić je u cilju sanacija dugova bolnica, a da se to javno ne kritizira, a ne našteti SDP-u smislio plan pod nazivom „ štrajk „. Štrajk liječnika i medicinskih sestara služi u cilju štednje i plana sanacije dugova.

Štajkom je otkazano 220. 000 tisuća pregleda i 4000 tisuće operacija. Kada izračunamo da jedna operacija košta minimalno oko 500 eura dođemo do iznosa da se štrajkom uštedjelo 15 milijuna kuna. Otkazano je 220. 000 tisuća pregleda pa samo možemo nagađati koliko se tu milijuna kuna uštedjelo, a da ne govorimo koliko se uštedjelo na lijekovima.

Sindikati i ministar su nam preko medija poručivali  da  štrajkom neće biti oštećeni  pacijenti  i da će svi biti zbrinut.i  Koliko vidimo da tako i nije baš bilo,  a da  i dalje nije. Autohtona – Hrvatska stranka prava ne vjeruje sindikatu zdravstva i ministru zdravlja Ranku Ostojiću i pozivamo ih da prekinu farsu i prevaru pacijenata.

Bog i Hrvati !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen KeleminecT

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code