A-HSP: IZBORI ZA EU PARLAMENT SU  NEDEMOKRATSKI

A-HSP: IZBORI ZA EU PARLAMENT SU NEDEMOKRATSKI

16. svibnja, 2014.

Neonacist-Dražen-Keleminec Custom

Kao što su raspisani izbori za Europski parlament u svim državama Europske unije tako su za 25. svibnja 2014. god. raspisani i u Hrvatskoj. U Hrvatskoj postoji Zakon o izboru zastupnika u Europski parlament ( NN 92/11 i 23/13 ), Pravilima o postupanju elektroničkih medija s nacionalnom koncesijom u RH tijekom izborne promidžbe ( NN 165/03, 105/07 ) te uputama nadležnih tijela.

Autohtona – Hrvatska stranka prava smatra da je Hrvatska televizija u službi dvije političke stranke SDP-a i HDZ-a  na ovim izborima za Europski parlament. Hrvatska televizija omogućila je dva bonusa  od dvije minute i jedno predstavljanje od deset minuta svakoj stranci koja se kandidirala za Europski parlament i to na HRV-4 koji je vrlo malo  gledan i koji se ne može gledati po cijeloj Hrvatskoj.

Istodobno,  svaki dan HTV na  drugom i trećem dnevniku objavljuju priloge sa skupova i tiskovnih konferencija SDP-a i HDZ-a. Zna se da je  dnevnik na HTV-u najgledaniji. Naravno sve je ovo skrivena kampanja SDP-a i HDZ-a jer u prilozima se pojavljuju njihovi predizborni skupovi ali puštaju se i predsjednici stranka koji nisu kandidati za EU parlament. Sada postavljamo pitanje jesu li  ovi izbori legitimni, jesu li ravnopravni i jesu u skladu sa Zakonom o izboru zastupnika u Europski parlament. HTV provodi politiku u kojoj SDP-u i HDZ-u omogućavaju medijski prostor svaki dan, a drugima dekorativnu ulogu u cilju osiguravanja lažnog višestranačja i demokracije.                        

Zbog medijske  nezainteresiranosti  za  izbore za EU parlament ( zainteresirani samo za promidžbu  SDP-a i HDZ-a ) izlaznost  će biti mala. Birači  ne znaju da su izbori 25. 05. 2014. , a ovo je strategija SDP-a i HDZ-a da na izbore izlazi upravo samo njihova plaćenička vojska po općinama, gradovima i županijama od strane vijećnika i zaslužnih za dobivanje radnog mjesta.

Autohtona – Hrvatska stranka poziva Državno izborno povjerenstvo da spriječe diktaturu medijskog prostora SDP-a i HDZ-a jer Hrvatska televizija je televizija svih građana !

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Državno izborno povjerenstvo da HITNO spriječe promidžbu SDP-a i HDZ-a preko prvog programa HTV-a.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ponovno poziva Državno izborno povjerenstvo da nam HTV vrati jedan bonus koji nam je podvalila sa prilogom koji nas ne može zadovoljiti, a koji je bio i napravljen ne za našu promidžbu već da nas se prikaže u lošem svijetlu.

Autohtona – Hrvatska stranka prava poziva Državno izborno povjerenstvo na očitovanje u slučaju predstavljanja predsjednika stranke Dražena Keleminca u kojem  je voditeljica oduzela 35 sekundi kod završne poruke biračima. Također, predstavljanje od strane voditeljice je bilo neprofesionalno uz stalno prekidanje, a da nije bilo govora o širenju mržnje ili diskriminacije bilo koga.

Autohtona – Hrvatska stranka prava traži HITNO očitovanje i spriječavanje navedenih radnji.

Već sada slobodno možemo reći da su ovi izbori farsa i u skladu sa nedemokratskim okvirima posloženi samo za SDP i HDZ.

Bog i Hrvati!

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code