Vikend 20. i 21. listopada 2018. posvećen je Samoborskoj kotlovini, a 9. festival ovog samoborskog specijaliteta održava se u Kleščićevoj ulici, oba dana s početkom u 11:30 sati. Degustacija delicija bit će od 12 sati, sve do isteka zaliha.
Samoborsku će kotlovinu pripremati i nuditi na degustaciju samoborski mjesni odbori, gradske četvrti, dobrovoljna vatrogasna društva, javna vatrogasna postrojba te druge udruge i gosti. Predstavit će se 30-ak ekipa koje će sudjelovati u natjecanju i ocjenjivanju najbolje kotlovine, te prema visini ocjena dobiti nagrade. O najboljima će odlučivati stručni žiri u sastavu: Branko Ognjenović, predsjednik te članovi Milinko Perković, Renata Kruhan, Roman Zakšek i Krunoslav Znika.
Organizator Sajma je Grad Samobor a tehnički koordinator je Poduzetnički centar Samobor d.o.o. T

Još nema komentara
Uskoči u raspravuNema komentara!
Počnite s raspravom.