7. ŠUJIČKI POLUMARATON

7. ŠUJIČKI POLUMARATON

13. kolovoza, 2013.

Pobjednici 7.Šujički polumaraton 640x480

Pobjednik ovogodišnjeg Šujičkog polumaratona je Srđan Samardžić iz AK Banja Luka s vremenom 1 sat i 14 minuta, drugi je Zain Suman 1:15 AK Goražde, treći Krešimir Balaško iz AK Aviokarte Zagreb 1:15:30. Nastupio je i domaći natjecatelj Samir Čičak. Od starta u Kupresu do cilja u Šujici stazu dugu 21,1 kilometar pretrčao je za sat i 29 minuta. U ženskoj konkurenciji je pobijedila Marija Vrajić iz AK Maksimir. Šujički polumaraton u svom sedmom izdanju održan 10. kolovoza potukao je rekord u broju sudionika.

Na startnoj listi bilo je preko stotinjak sudionika. Prijavljeni su natjecatelji iz: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije,  Austrije i Švicarske. U sklopu polumaratona u Šujici se organizira i dječja utrka na 750 metara, za učenike osnovnih škola. Ova polumaratonska utrka je već sada prepoznatljiva i prihvaćena  prvenstveno od samih natjecatelja, ali i od Šujičana i Kuprešana koji su ovu sportsku priredbu prihvatili i pružaju joj veliku potporu.

Nagradni fond za polumaraton je 1000 KM. Pobjednici  u ženskoj i muškoj konkurenciji dobili su po  200KM, a novčane nagrade ukupno su predviđene pet prvoplasiranih u obje konkurencije. Pobjednici su uz novčane nagrade dobili i sponzorske robne nagrade. Svi sudionici koji su završili utrku dobili su finišersku medalju u cilju i prigodnu majicu sa znakom polumaratona, ručak, okrijepu  te piće. Ovom prigodom posebno pohvaljujemo kuhare: Ivu Nenadića, Stipu i Ivicu Duvnjaka. Doris StipićT

4 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code