65. OBLJETNICA UDRUGE SLIJEPIH ZAGREB

65. OBLJETNICA UDRUGE SLIJEPIH ZAGREB

18. listopada, 2012.

 65obljetnicaudruge

Na poziv predsjednika Udruge, Josipa Hrvoja, u četvrtak 18. listopada, u 17,00 sati, u Kazališnoj sceni Vidra, Draškovićeva 80, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozdravit će prisutne na svečanosti obilježavanja 65. obljetnice djelovanja Udruge slijepih Zagreb.

Prije nekoliko dana  ususret Međunarodnom danu bijelog štapa, 15. listopada, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je članove Udruge slijepih Zagreb koje je predvodio predsjednik Josip Hrvoj.

Predstavnici Udruge koja ove godine slavi 65. godina postojanja zahvalili su gradonačelniku na svemu što je u Zagrebu zadnjih godina učinjeno kako bi se podigla kvaliteta življenja slabovidnih i slijepih sugrađana. U razgovoru u gradskoj upravi bilo je, također, riječi i o planovima i projektima Udruge, posebno u djelu koji se tiču prometa.

Osim gradonačelnika, u ime Grada sastanku je prisustvovala Marinka Bakula Anđelić – pomoćnica pročelnika za socijalnu skrb, a u pratnji predsjednika Udruge slijepih Zagreb bili su Goran Denis Tomašković – tajnik Udruge i Vojin Perić – član Izvršnog odbora Udruge. T

7 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code