45 000 NA SEVERININOM KONCERTU

45 000 NA SEVERININOM KONCERTU

15. rujna, 2013.

severina

Rujanfest je otvoren!  Rekordnih 45 000 ljudi posjetilo je prvog dana veliki gastro – zabavni grad nadomak Zagreba koji će sljedećih dana biti centralno mjesto zabave u Hrvatskoj. Najpopularnija regionalna glazbenica Severina svojim je najvećim hitovima zapalila tisuće rasplesanih obožavatelja koji su pjesme kao što su Lola, Tarapana, Djevojka sa sela pjevali u glas.

West pozornicu sinoć je otvorila sarajevska rock grupa Crvena jabuka, a najljepše dalmatinske pjesme zapjevala će jedna od najtraženijih hrvatskih klapa Rišpet. Do posljednjih su mjesta bile ispunjene i brojne kuće poput Sarajevske, Rakijarnice, Slavonske, Makedonske, Zagorske kuće. Vlak smrti i brojni drugi zabavni sadržaji privukli su i najmlađe. Glumac Emir Hadžihafisbegović napravio je nezapamćenu feštu u Sarajevskoj kući u kojoj se tražilo mjesto više.

Prvog dana Rujanfest su posjetile i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput KHL-ovca Saše Martinovića, kapetana srpske vaterpolo reprezentacije Filipa Filipovića i suigrača Dušana Markovića, glumca Mislava Čavajde, baletana Tomislava Petranovića, dizajnerice Anamarije Asanović, televizijske urednice Martine Podgorski, poduzetnika I direktora INGRA grupe Igora Oppenheima, manekene Iris Rajčić i brojnih drugih.

Za sve posjetitelje i ove je godine omogućen besplatan prijevoz do lokacije, a za one koji dolaze osobnim automobilima besplatan parking. Novosti su Trg Zagrebačke županije na kojoj će se predstavljati svi gradovi, Pivski trg sa više od 80 vrsta piva te Vinska cesta, a za sve one željne adrenalinske zabave i uzbuđenja tu je i veliki zabavni park sa vlakom smrti.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code