1.SVIBNJA HALID BEŠLIĆ NA JARUNU

1.SVIBNJA HALID BEŠLIĆ NA JARUNU

2. travnja, 2013.

HALID20BESLIC486203

Zagreb je domaćin velikom zabavno – gastro spektaklu! Jarun Piknik Festival po prvi će se puta predstaviti na Jarunskom jezeru od 1. – 5. svibnja, a ova petodnevna gastro – zabavna priča donosi pravo osvježenje i potpuno novi pristup kada je riječ o zabavi i opuštanju za cijelu obitelj. Prvo izdanje Jarun Piknik Festivala velikim koncertom 1. svibnja na Otoku hrvatske mladeži otvara istinska glazbena legenda i uvijek rado viđen gost u Zagrebu Halid Bešlić. Novi album najveće regionalne zvijezde Halida Bešlića pod nazivom Romanija, predstavljen je nedavno, a ovo briljantno izdanje s jedanaest pjesama hrvatska će publika po prvi puta imati priliku čuti upravo na Jarunu.

Uz centralnu pozornicu Jarun Piknik Festivala, svaku večer očekuje se sjajan program na još dvije pozornice. Jedna će biti za ljubitelje rock glazbe dok će druga njegovati etno glazbu.

Jarun Piknik Festival jedinstveni je koncept koji dnevno predstavlja najbolje od gastro ponude regije kad je roštilj u pitanju, a navečer pretvara Jarun u veliku pozornicu.  Ovo čudesno putovanje i praznik za oči, uši i nepce započinje na sam praznik rada u srijedu 1. svibnja 2013. na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu.

Pet će dana posjetitelji moći uživati u vrhunskoj regionalnoj gastronomiji, bogatom zabavnom programu te nezaboravnim večernjim koncertima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code