ZVEČKA UZ HITOVE NOVOG VALA U SALOONU

ZVEČKA UZ HITOVE NOVOG VALA U SALOONU

13. listopada, 2011.

Saloon_Zvecka

ZVEČKA U SALOONU

U petak  14. listopada, s početkom u 22 sata, u Saloonu nastupa glazbenik Kizo & The Warriors koji će izvoditi najveće hitove „Novog vala“. Koncert će biti središnji dio večeri u sklopu programa Zvečka Reunion Party kojem je cilj oživjeti ugođaj kultnog novovalnog mjesta u središtu Zagreba.

Kizo je tijekom više od dvadeset godina izvođenja autorskih pjesama ali i svjetski poznatih rock uspješnica, surađivao i svirao sa Zabranjenim pušenjem, EKV, Darkom Rundekom, Vlatkom Stefanovskim i drugima. Program Zvečke uz DJ-a Igora Primeca upotpunjuje i gost večeri Zoran Pezo koji će glazbenim odabirom pokriti sve one koji su nekada dolazili i čak osnovali bendove u Zvečki, poput tada rado viđenih gostiju – članova grupa Azre, Filma, Haustora, Aerodroma, Parnog valjak, Prljavog kazališta i drugih, ali i kroz regionalne hitove tog doba razbuditi ponovno popularan novovalni duh Zagreba.

Već treći petak za redom Discoteque “Saloon” je domaćin programa pod zajedničkim nazivom ZVEČKA REUNION PARTY, koji zdravom kombinacijom eklektične DJ glazbe i živih nastupa pomno odabranih izvođača evocira ono vrijeme koje se inače asocira pod čuvenim, a tako točnim naslovom Bolja prošlost.

Petak 14.10.2011. – [email protected] Warriors Live

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code