ZG SIREK PROIZVODI SAMO SEDAM KUMICA

ZG SIREK PROIZVODI SAMO SEDAM KUMICA

13. srpnja, 2014.

ZG SIREK PROIZVODI SAMO SEDAM KUMICA Custom

Na Trgu Petra Preradovića na prigodnom postavljenom štandu održana je promocija robne marke Zagrebački friški kravlji sir ZG Sirek. Taj zagrebački brend došao je podržati i gradonačelnik Grada Zagreba Milana Bandića koji je pozvao sve Zagrepčane i njegove goste da posjete štand i probaju ovaj siguran i zdrav proizvod zagrebačkih kumica. 

Također, zagrebački gradonačelnik i predsjednica Udruge malih sirara Grada Zagreba Anđelka Pejaković predali su certifikacijski ugovor novoj, sedmoj proizvođačici te robne marke, nositeljici gospodarstva iz Turopolja Gabrielli Johanni Kovač.
Tijekom promocije posjetitelji su mogli degustirati ZG Sirek i različite proizvode od njega, a koji su rezultat vrijednog rada prvih šest kumica – proizvođačica robne marke koje su certifikat za proizvodnju Sireka dobile u veljači ove godine.

Prema riječima pročelnika za poljoprivredu i šumarstvo Emila Tuka, cilj promocije je prezentacija najnovijih rezultata mikrobiološke analize sira, koja je na svim gospodarstvima provedena krajem lipnja od strane Udruge malih proizvođača sira Grada Zagreba i koja pokazuje da je i u ljetnim mjesecima u potpunosti zdrav i siguran proizvod. Također, cilj je bio i edukacija građana kad je u pitanju prepoznavanje robne marke i njena različitost u odnosu na sve druge kravlje sireve koji se mogu naći na tržištu. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code