ZAVRŠNE PRIPREME ZA 63. HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL

ZAVRŠNE PRIPREME ZA 63. HANŽEKOVIĆEV MEMORIJAL

25. kolovoza, 2013.

Hanžekovićev memorijal foto

Jedno od najstarijih sportskih natjecanja, 63. Memorijal Borisa Hanžekovića, na kojem dugi niz godina nastupaju i koji je mjesto susreta naših najboljiih atletičara i atletičarki, održat će se i ove godine na sportskom parku Mladost u Zagrebu. Veliki atletski sportski događaj započinje 3. rujna 2013.

Na posljednjoj konferenciji za novinare uoči tog važnog sportskog natjecanja, gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako su za uspjeh mitinga najzaslužnije atletičarke Sandra Perković i Blanka Vlašić koje su u svojoj bogatoj sportskoj karijeri osvojile brojna odličja, ali i Ivana Brkljačić, bivša atletičarka i trenutna direktorica Hanžekovićeva memorijala.

Zagrebački gradonačelnik je također napomenuo kako ovo športsko događanje ima višestruki značaj za grad Zagreb. „Ovaj miting znači mnogo, ne samo na športskom nego i na gospodarskom i turističkom polju“ –  izjavio je Milan Bandić.

Svakako je potrebno dodati i podatak da će zagrebačko atletsko natjecanje okupiti preko 40 osvajača odličja s posljednjeg svjetskog atletskog prvenstva iz Moskve. Vjerojatno najatraktivnije nadmetanje može se očekivati kod preponaša, među kojima će biti prva trojica sa svjetskog atletskog prvenstva u Moskvi – David Oliver, Shubenkov i Ryan Wilson. U disciplini bacanja diska, u kojoj će nastupiti Sandra Perković, također stižu natjecateljice iz Moskve, srebrna diskašica Michon te Kubanka Barrios

Ulaznice će biti puštene u prodaju u četvrtak, 29. kolovoza 2013. godine. Zapadna tribina će koštati 80 kuna, VIP loža 250 kuna, a južna 30 i sjeverna 20 kuna. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code