ZAKLADA ZA POMOĆ SPORTAŠIMA U POTREBI

ZAKLADA ZA POMOĆ SPORTAŠIMA U POTREBI

16. travnja, 2013.

udruga veterana-zg

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je u ponedjeljak 15. travnja  predstavnike i članove Uprave Društva vrhunskih sportaša veterana i rekreativaca koje je predvodio predsjednik Uprave, prof.dr.sc. Ivan Mijatović, a u sastavu: Nikola Plećaš, Nikola Dragaš,  Vjekoslav Šafranić, Boško Lozica, Dragutin Šurbek,  Zorica Klikovac  te član Uprave prof. Neven Šavora. 

Sastanak je organiziran na zamolbu vodstva Društva s kojim je Grad pred finalizacijom osnivanja Zaklade za pomoć sportašima u potrebi.

Zahvalivši na prostoru u Zvonimirovoj ulici, te na svesrdnoj i kontinuiranoj potpori, gosti su izrazili svoju podršku zagrebačkome gradonačelniku u njegovu nastojanju za uvođenjem reda u poslovanje Zagrebačkog športskog saveza.

Udruga, čulo se, broji više od 100 članova, a njen Savjet čini 30 članova, vrhunskih sportaša s ukupno više od 200 olimpijskih, svjetskih i europskih medalja. Riječ je o poznatim imenima, entuzijastima koji su se okupili s ciljem promoviranja sporta kroz cijeli život, povezivanja sa srodnim udrugama drugih zemalja u borbi protiv devijacija u sportu, protiv droge, nacionalizma i svih drugih oblika diskriminacije. Rade na povezivanju sportaša veterana i rekreativaca kao moralnih vertikala na širenju ideje Sport kroz cijeli život.

Fotografija: www.zagreb.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code