ZAJEDNICA UDRUGA HVIDR-e KOD GRADONAČELNIKA

ZAJEDNICA UDRUGA HVIDR-e KOD GRADONAČELNIKA

18. prosinca, 2012.

hvidrazg

Fotografija:zagreb.hr

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić primio je u ponedjeljak 17. prosinca u prostorima Gradske uprave predstavnike Zajednice udruga HVIDR-e grada Zagreba, predvođene izbornikom i kapetanom reprezentacije Marinkom Bilošem i Ivicom Vujicom.

Gosti su gradonačelnika upoznali sa svojim sportskim uspjesima, posebice o 12. po redu pobjedi na 18. svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata održanom u listopadu ove godine u Virovitici na kojem je nastupilo oko 1000 sportaša u 28 disciplina. Zahvaljujući gradonačelniku na kontinuiranoj podršci i pomoći, predstavnici HVIDR-e naglasili su da je osnovna svrha organiziranja ovog tradicionalnog natjecanja potenciranje športskih i rekreativnih aktivnosti članova zbog unapređenja opće zdravstvene sposobnosti, te provođenja psihičke i zdravstvene rehabilitacije.

Gradonačelnik Bandić čestitao im je na trudu i sjajnim rezultatima, naglasivši da će im Grad i dalje pružati podršku te nastojati da im se osiguraju što bolji prostori za treniranje.

Osim zagrebačkog gradonačelnika, susretu su prisustvovali i pročelnik Ureda gradonačelnika Miro Laco, te voditelj Odsjeka za branitelje Gradskog ureda za zdravstvo i branitelje Miodrag Demo.

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code