ZAGREB IN STILE U HOTELU ANTUNOVIĆ

ZAGREB IN STILE U HOTELU ANTUNOVIĆ

22. svibnja, 2014.

ZAGREB IN STILE U HOTELU ANTUNOVIĆ

 Pred 400-tinjak uzvanika 19. svibnja  održan Zagreb IN Style, modna revija mladih, neafrmiranih modnih dizajnera. Humanost i moda svoje su snage udružili u hotelu Antunović. Organizatori su  bili uz najugorženije stanovnike svoje zemlje, te su  dio finacijskih sredstava donirali u humanitarne svrhe kako bi pomogli svojim sugrađanima u potopljenim dijelovima hrvatske. Tijekom Večeri, koju je vodila  Vjekoslava Bach, više desetaka puta ponovio se  broj telefona hrvatskog Crvenoga križa  060 90 11 s apelom za pomoć.

Uz modnu reviju vanici su mogli uživati i u glazbenom scenskom nastupu poznatih hrvatskih glazbenika. Tako je Lidija Bačić promovirala svoju novu pjesmu „ Nasmij se sestro“. Leo je  počastio  sve prisutne sa svoja dva nova singla „Još te sanjam“ i „Noć bez riječi“. Antonija Šola, goste je zabavila pjesmama „Svaki dan je put“ i „Ne umire ljubav stara“.

U glazbenom programu nastupio je i mladi pjevač Matija Cvek.

Uz glazbu, gosti su mogli uživati u modnoj reviji P…S… Fashiona koja je predstavila ženstvenu kolekciju za ljeto. Revija muških i ženskih kostima modne kuće Pompea oduševila je sve prisutne. Svoje kolekcije su predstavili i mladi dizajneri  La Marye, Sposata i Franka.

Nakon službenog dijela, održan je VIP After Party u Clubu Vertigo, u kojem je iznađenje večeri bio novi glazbenik Robi Friz koji je vatrenim nastupom oduševio sve prisutne.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code