WINETOU U STARIGRADU

WINETOU U STARIGRADU

8. lipnja, 2012.

Winwtu_Paklenica

Poklonici avantura o Winnetouu i Old Sheterhandu mogli su uživati u sjajnom ambijentu jednog od naljepših ljetnih kina na svijetu i to na originalnim lokacijama na kojima je film sniman, što cijeloj priči daje posebnu draž. Pred prepunim kinom Velika Paklenica preksinoć je održana jedinstvena projekcija filma ‘Tajna srebrenog jezera’ o legendarnom Winnetouu i to u povodu 50. obljetnice od  snimanja spomenutog filma.

Preko 350 gostiju iz Njemačke, mahom članova Winnetou fan cluba pristigli su specijalno na ovu posebnu projekciju. Poklonici avantura o Winnetou i Old Sheterhandu mogli su uživati u sjajnom ambijentu jednog od naljepših ljetnih kina na svijetu i to na originalnim lokacijama na kojima je film sniman, što cijeloj priči daje posebnu draž. Zaista, projekcija je pokazala kako se u Hrvatskoj može sinergijom ljepote, pameti i agilnosti privući goste željne dobre zabave.

Svojim fanovima nakon projekcije filma pridružio se i sam Winnetou, Pierre Brice koji će u Starigradu provesti nekoliko dana na lokacijama gdje je prije pola stoljeća često snimao.
Sve u svemu, u vrlo kratko vrijeme, Starigrad i Paklenica uspjeli su nastaviti bogatu filmsku tradiciju vezanu za ove atraktivne lokacije te na najbolji način najaviti i 3. Starigrad Paklenica Film Festival – međunarodni festival glazbenog dokumentarnog filma koji se, uz do sada najjači program održava od 4. do 10 kolovoza. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code