VLAST JE ČULA GLAS NARODA

VLAST JE ČULA GLAS NARODA

5. kolovoza, 2014.

 

zoran-milanovic-ivo josipovic i josip leko-knin Custom
Zvižduk je najblaži oblik izkazivanja nezadovoljstva

Napisao: Josip Kokić
Fotografija:www.politikaplus.com

Ta njihova strast traje samo jedan dan a ostalih 364 dana u godini sa još većom strašću planiraju, iniciraju i provode podjele u tom istom narodu, poniženom, osiromašenom i obavijenom beznađem. Nameću mu svoje jednoumlje po svim razinama naroda i države i to uz svesrdnu pomoć moćnika iz EU u koju su nas silom i bez naroda ugurali kako bi imali moćnu zaštitu u svojoj protunarodnoj djelatnosti a državu destruirali. Istok, nepogrešive vođe komunizma i Varšavski pakt zamijenili sa trulim zapadom i Nato paktom. Narod im je bio i ostao objektom iskazivanja svoje moći u službi tuđina od Pešte, Beograda do Bruxellesa i Londona.
U Kninu su se dogodile kao u Vukovaru „dvije kolone“, jedna od njih nekoliko desetaka i druga hrvatski braniteljski i vjernički puk. Zvižduk se dogodio i to je puno pravo branitelja i svih onih koji su sudjelovali na razne načine u stvaranju države. Zvižduk kao najblaži oblik iskazivanja nezadovoljstva na licemjerno pozivanje anti-političara na jedinstvo i tog jednog jedinog dana u godini. Pretpostavljam da je Milanovićev mentalni sklop podvojen želeći nahraniti svoje biračko tijelo i zadobiti barem malo simpatije domoljuba i branitelja kako bi ostao na površini, a to je uhodana metoda nekih iz javnog života, služiti dva gospodara.

PLJUSKA OD BISKUPA IVASA

O Josipoviću ne bi trošio niti riječi jer još nikad nisam čuo niti jednu suvislu rečenicu adekvatno položaju koji je ugrabio, osim iskazane strasti za Regionom.
 Predsjednik Sabora kao najvažnije povijesne institucije u državi pokušava se lelujati poput jarbola ne vjetru i otkloniti oštricu kritika od sebe. Hvala Bogu branitelj, domoljub i vjernik, Ivan Vukić kao prvi govornik, bio je istinski glas branitelja i čitavog hrvatskog domoljubnog i vjerničkog puka. Moderatorica skupa na kraju proslave sve je pozvala na misu i zahvalu Bogu, ali oni koji su vapili za jedinstvom nisu se odazvali poput one osobe do Milanovića, predstavljena kao prva potpredsjednica Vlade u bijeloj odori maskiranoj sa ovećim šeširom i tamnim naočalima do neprepoznatljivosti, a to je očito Vesna Pusić. Ipak i predsjednik Sabora gdin. Leko dobio je veliku pljusku od biskupa Ivasa zbog protunarodnog i protu-Božjeg zakona o istospolnim zajednicama na razini braka, i izrekao da je to jedan od najstrašniji događaja u povijesti Hrvata. Da je g. Leko ono što izražava u svojim govorima na narodnim skupovima podnio ostavku, tada ne bio iskazao svoje licemjerje a ovako je sam sebe do kraja razotkrio u ovom vremenu.

BOLNE RANE

Biskup Ivas izrekao je sve bolne rane hrvatskog naroda vrlo konkretno i vrlo kritički prema vlastima  i to kao glas naroda i kao sluga Božji. Nažalost naša službena Crkva u kojoj je i biskup Ivas i dalje šuti o vlastitom grijehu javne potpore ulasku RH u tu protu-Božju i protu ljudsku integraciju zvanu Eu, iako je osobno mislio posve drugačije kao i većina ostalih naših biskupa, ali apriorna poslušnost hijerarhiji je blokirala savjest koju nam je Bog darovao izravno,kako bi razlikovali zlo od dobra i ostali na Božjem putu po Isusu.
 Kuharić : Ima istina od koji se ne može i ne smije odstupiti, ima granica na kojima se mora stati, ima položaja sa kojih se ne smije uzmaknuti !!!
 Citirajući nadbiskupa i kardinala Kuharića neizravno je i okrivio naše biskupe i samog sebe.
 Nadam se da će naša službena Crkva a i papa Franjo ipak progovoriti o pogubnostima takovih integracija u koje se je čak i njegov prethodnik papa Ratzinger zabilježio kao podupiratelj. Odreknuće je očito bila posljedica te zablude ili spoznaje zla i nadam se duboko pokajanje. T

 

12 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Guest
  #1 Guest 17 kolovoza, 2014, 04:35

  U francuskom jeziku postoji izraz ‘pet de nonne’ – prdac kuludrice. Uz konotaciju da svaki prdac smrdi, a ima i zadaha iz trulih zubi koji podsjećaju na ralje morske nemani koja je progutala pa izbljuvala Jonu – proroka koji je bježao od samog sbe pa dospio u pustinju.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. prdac
  #2 prdac 14 kolovoza, 2014, 14:27

  guest, slabo shvacas mladicu, ja drumom, ti sumom. Nemoj mi reci da ovi mulci na vlasti u hrvatskoj stvarno vjeruju u tu komi ideologiju. Oni su svoje duse jednostavno jeftino prodali djavolu. Tesko za razumjet, a?

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Guest
  #3 Guest 14 kolovoza, 2014, 09:11

  Dijalog između iskrenih sugovornika koji imaju i vrlo različita mišljenja ima smisla i uvijek će dovesti do nekog rezultata koji sintetizira interes usaglašenih. No i jedni i drugi, iskreni sugovornoci, imaju i te kako razloga da se nemilosrdno obračunaju s lažovima i intrigantima, kojih se ‘jebe’ šta će biti s nama u našoj državi. Tako je mislio i Perković kad je udario sjekirom na Đurekovića, Sriemca, partizana, inženjera komercijaliste, pisca i političkog emigranta. Đureković je otišao u vječnost premda udbaši ni daan danas ne daju da se objave njegovi romani, posebno onaj ‘Komunizam velika prijevara’ ili onaj ‘Ja – JBT’. A ‘predeki’ nikad ne će dobiti nikakve ‘ojre’. Totoliko da ovaj kumek-predek zna šta i njega čeka.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. prdek
  #4 prdek 9 kolovoza, 2014, 16:17

  ma jebe se ovim diverzantima i saboterima protiv hrvatskog naroda i drzave za narodno zvizdanje doklegod oni mogu radit prljave poslove za platce izvanka. Primili bi oni u guzu i najvecu karu demokrata sa zapada za ojre. Cim se spomenu ojri izbece oci ko peceni zec

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. prdek
  #5 prdek 9 kolovoza, 2014, 16:14

  ma jebe se ovim saboterima i diverzantima protiv hrvatske drzave i naroda za narodno zvizdanje doklegod oni nesmetano rade prljave rabote za svoje platce izvanka. Sta je njima otrpit narodno zvizdanje. Otrpili bi oni u guzu i najdeblju i i najdulju kitu karonje sa zapada za ojre. Ej kad se spomenu ojri izbece oci ko peceni zec.

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Guest
  #6 Guest 8 kolovoza, 2014, 05:40

  Da obezvrijede pa i ponize branitelje koji su na svojim plećima iznijeli pobjedu hrvatskog naroda u Domovinskom ratu, sovjetaši se u zadnje vrijeme brane izmišljotinama koje ni jedna ozbiljna analitička služba ne će prihvatiti, a to samo otežava njihovu ‘stvar’ u ovim presudnim godinama. Kao što god se je raspao SSSR, kao što god se je urušila Jugoslavija i Titova Armija intervencijom zračnih snaga NATO saveza u naporu da se spasi pučanstvo Kosova, tako se je u letu raspao i onaj sovjetski MIG kojim se je ‘famozna trojka’ htjela pohvaliti nad glavama zviždućih dragovoljaca i branitelja. Sad izmišljaju da su sovjetaši zaslužni za omasovljenje hrvatskog redarstva u vrijeme kad je Boljkovac bio Tuđmanov ministar unutrašnjih poslova. No, mi nismo sišli s uma da im vjerujemo, jer se sjećamo onih momaka koji su na splitskoj Rivi skočili na tenkove JNA, kad su ih i Tuđman i Boljkovac oštro blamirali i poslali pred vojni sud u – Sarajevu. Naša pobjeda je – ulazak Hrvatske vojske u NATO Savez.

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. new wave
  #7 new wave 7 kolovoza, 2014, 09:23

  Umjesto zvižduka i Hrvatskoj treba za zaokret jedna Monica Macovei koja je zatvorila u korumpiranoj Rumunjskoj preko tisuću javnih službenika, sudaca, političara, načelnika pa se odlučila kandidirati za predsjedničku kampanju direktno iz Bruxellesa.

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. mudneri
  #8 mudneri 6 kolovoza, 2014, 13:17

  Ovu trojicu bijednika bi pod hitno trebalo spraviti dozivotno na psihijatriju za najteze slucajeve, jer tako otvoreno rade protiv naroda, a isto tako i protiv svoje vlastite buducnosti. Tako bi bio zasticen narod, a i ova trojica jadnika od samounistenja!

  Odgovorite na ovaj komentar
 9. Guest
  #9 Guest 6 kolovoza, 2014, 07:23

  Bivše ‘radnike u obavještajnoj službi’ najčešće sad poznajemo po šutnji jer – šta i kome ini imaju još reći, kad njih sad ispituju suci istraživači u Europskoj uniji’. Ovi ‘drugovi bez organa’ (bivše mudonje), ponekad i pametuju, ali kroz usta ili preko računala naivnih koklića. Jadniče jadni, zar tebi nije jasno da su se dragovoljci i branitelji borili za nezavisnu i slobodnu Hrvatsku u kojoj će svatko imati pravo da javno govori po svojoj savjesti. A da za to ne traže odobrenje od sup-ovaca i ostalih strvinara. Šta prirodnije – pobjednici koji su s ‘Olujom’ izvojevali poraz neprijatelja dolaze u Vukovar i u Knin, da otvoreno kažu da su nezadovoljni s onim što bivši udbaški kadrovici sad rade oko Milanovića i Josipovića – njima sudi Europska Unija da nas oslobodi od tiranije udbaša, a naši mali udbaščićii se ponašaju kao komarci koji slobodnim braniteljima narušavaju miran san. Iš, ne praši!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code