VLADA UBILA ĐURU BRODARCA

VLADA UBILA ĐURU BRODARCA

18. srpnja, 2011.

Smrt Đure Brodarca hrvatskoga generala duboko je pogodila sve Hrvate i Hrvatice. On je je položio život za Domovinu, ali tragično je to da je svoj život izgubio u zatvoru države za koju se borio, a zatvoren je upravo zbog toga, zbog svoje borbe za Dom.

Nezajažljivost sluganske vlasti u dokazivanju lojalnosti prema novim okupatorima Hrvatske, koštala je života Đuru Brodarca. Spektakularno uhićenje na odmoru, pred kamerama, vezanje lisičanama… duboko je pogodilo sve nas, a možemo samo zamišljati kakvo je poniženje tada doživio hrvatski general Brodarac. Nismo imali sreću gledati takva spektakularna uhićenja četnika i stvarnih zločinaca protiv hrvatskoga naroda, oni su abolirani ili imaju imunitet i zaštitu hrvatske vlade.

Teško bolestan smješten je u malu ćeliju s još petoricom kriminalaca u neljudskim uvjetima i na velikoj vrućini, bez dovoljno zraka što je bilo kobno za njegovo bolesno srce. Takva nehumanost i takav odnos prema svojim junacima ne provodi ni jedna prava država. Ovako nešto mogu raditi zadnji bijednici bez časti, bez morala, bez domoljublja i zadnje sluge. Ovako može raditi samo vlast HDZ-a, kojoj nikada dosta hrvatske krvi i hrvatske žrtve.

Bešćutnost koju pokazuje Jaca Vlaisavljević, slučajna i oktroirana premijerka je bez presedana u ljudskoj povijesti. Na pitanje novinara, da komentira smrt hrvatskoga generala, ona drsko, bezosjećajno i uvrijeđeno odgovara da ne može Ona komentirati sve što se događa. Takva mizerija, koja ne može biti ni sjena našem generalu, ne smatra potrebnim niti komentirati ubojstvo koje je izvršila upravo njezina vlada. Prava premijerka bi se obratila naciji u tako teškim trenutcima, ali mi živimo u Hrvatskoj, zar ne.

Hrvatski general Đuro Brodarac – s nama je!

Bog i Hrvati! T

Josip Miljak, predsjednik

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. Donabella
  #1 Donabella 25 srpnja, 2011, 10:15

  Baš je bezobrazna, jel da mili?
  Trebala je naricati, omotati se šahovnicom s prvim bijelim poljem i oplakati generala optuženog za ubistva civila……

  Joj, kako ne razumijeme sućut , maka srca i snažnu pamet Josipa Miljka i drugih velebnih desničara?

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code