VLADA ODLIČAN INTERES ZA BREGOVIĆEV KONCERT U VARAŽDINU

VLADA ODLIČAN INTERES ZA BREGOVIĆEV KONCERT U VARAŽDINU

21. studenoga, 2013.

1340649473-goran-bregovic-gives-a-concert-in-patras-during-european-music-day 1291035

Za predstojeći koncert Gorana Bregovića u Areni Varaždin vlada odličan interes, a organizatori očekuju da će 30. studenoga 2013. u Varaždin pohrliti Bregini fanovi iz svih krajeva Hrvatske.

„Ulaznice se dobro prodaju i zanimanje publike za ovaj etno spektakl je uistinu odlično,“ kaže Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin koja je ujedno i organizator ovog koncertnog spektakla.

Bit će to uistinu jedinstvena prilika da prije isteka godine uživamo u nastupu jednog od najpopularnijih i najcjenjenijih world music glazbenika u Europi, koji će u Areni Varaždin nastupiti s velikim orkestrom i publiku držati na nogama puna dva sata!

Nakon koncerta u Varaždinu, karizmatični kompozitor i glazbenik nastupit će još prije isteka godine 7. prosinca u Gentu, u Belgiji, a potom će se u potpunosti posvetiti svom velikom koncertu u Sarajevu, 19. prosinca, u dvorani Zetra, kojeg je zamislio kao promociju svoje novoosnovane Fondacije “Gorica – Goran Bregović”, koja će učenike i studente romske nacionalnosti podržavati kroz stipendije za glazbeno obrazovanje.

Promocija i koncert zamišljeni su kao  “Saso Mange – večer donatora” na kojoj će se prikupljati prva novčana sredstva za Fondaciju, a  na događanju će se okupiti i  najveće zvijezde regije, Severina, Vlatko Stefanovski, Gibonni, Tonči Huljić i drugi. S Bregovićem će u Zetri nastupiti i nepoznati ali talentirani mladi romski pjevači koji će imati priliku pjevati  s popularnim glazbenim zvijezdama.

Ulaznice za Bregin varaždinski spektakl mogu su kupiti u sustavu Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin :
– Bistro TIME OUT (dvorana)
– Suvenirnica VARAŽDINSKIH VIJESTI
– trgovine BRANKA

Čakovec :
– Radio 1
– caffe bar ARCUS
– DOMINO bar Palovec

Koprivnica :
– Šareni dućan T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code