VLADA NIJE HRVATSKA VEĆ PODANIČKA EU

VLADA NIJE HRVATSKA VEĆ PODANIČKA EU

3. studenoga, 2012.

 

Nametnuta podanička i protunarodna vlast kukurikavaca ne urušava, već ruši temelje državnosti. Zatire žrtve pale za Domovinu po drugi puta nakon 1945 sa ciljem da nas isporuči moćnicima Eu, koji gaze i vlastite narode. Samo moćnici tame mogu brisati iz rječnika, riječi koje proizlaze iz srca i duše a to su mama i tata i uvoditi zakon koji inaugurira riječi roditelj 1 i roditelj 2 kako bi zadovoljili ljudske nastranosti i legalizirali u javnosti.

Istovremeno se sve čini kako bi se uništila obitelj i obiteljsko gospodarstvo koje je ipak najnezavisnije i naj-nepodložnije političkoj trulosti protunarodne vlasti. Znaju dobro gdje treba udariti jer obitelj jest temelj društva i naroda. Ti licemjeri još imaju obraza slaviti Božić a prije toga noć vještica i da im  mi prepustimo svoju sudbinu u njihove ruke. Bože moj gdje su im granice ?!

Udaraju po kruhu i mlijeku, udaraju raznim cjepivima po narodu, ozakonjuju GMO proizvode i sve to mimo volje naroda. Oduzeli su nam gospodarski pojas, oduzeli su nam morsko bogatstvo, na putu oduzimanja teritorija pomoću Slovenije, iz zraka nam zrakoplovima šalju otrov na naše njive tzv. chamtrail, potpuno besplatno dopuštamo im prelet preko našeg teritorija, najvažnijeg zračnog koridora od zapada prema istoku. Iz tzv. Ustava izbacili su kršćanske korijene, legalizirali pobačaj, nemoralnu oplodnju, uvode eutanaziju protiv koje je tzv. ministar Ostojić iz posve drugih razloga jer je uspio progurati MPO. Ranko Ostojić želi kontrolirati sve po uzoru na Rumunjski sekuritate ali puno više i lakše. Treći Ostojić hvali turističku sezonu a ne spominje koliki su gubitci koji zasigurno nadmašuju tzv. dobit, jer ionako prodajemo sve strano umjesto našeg domaćeg, pa je zato i uništena industrija, zabetonirana domaća pamet i užurbani izvoz mladih stručnjaka i znanstvenika.

Kulminacija svega toga ovih je dana sažeta u tzv. ministru poljoprivrede Jakovini koji je u biti čista politička jalovina poput onog povjesničara koji veliča Tita do nebesa. Isto je bilo i sa Čobankovićem. Sve su to kadrovi željezne zavjese koji se ne mogu pomiriti sa stvorenom hrvatskom državom. Zamijenili su Varšavski pakt sa NATO-om, SSSR sa EU kako bi i dalje mogli u vrhu vlasti  zdušno zatirati Hrvatsku i konačno je isporučiti tamnici naroda EU koja vodi do NSP- New World Order.

Ovi tužni i zaprepašćujući događaji oko cijene mlijeka obzirom na ponašanje vlasti od Markova trga do Pantovčaka su žalosna ali i prava prigoda da se narod digne na noge i iskaže svoje svjesno protivljenje protunarodnoj vlasti, jer vlast koja ne proizlazi iz naroda mora  odstupiti, u protivnom može doći do kaosa kojeg u biti i priželjkuju kako bi, što sam odavno javno izrekao,stvorili milicijsku državu. To je izvor zbog kojega već dugo zagovaram prosvjed molitvom krunice i upaljenom svijećom nade do postizanja cilja. Odavno sam i predlagao da Crkva, dakle svi mi svjetovnjaci i klerici osnujemo fond za one iz policije a i druge koji zbog slijeda svoje savjesti izgube posao a i odupru se nalozima za upotrebu sile i nasilja.

Zaključak : Znajte, svi odgovorni u društvu i državi a posebice u Crkvi da sve ovo zlo koje nam se događa dolazi iz izvora zaraze a to je EK koja donosi sve odluke za Eu kao i za one koji bi po njima trebali ući u tu tamnicu naroda. Referendume diljem Eu odavno su ukinuli kako bi eliminirali stavove i mišljenja vlastitih naroda. Dodjela samih sebi Nobelove nagrade je kruna licemjera čiji grafikoni paraju i samo nebo.

 

Zagreb, 25. 10.2012.                                                              Josip Kokić-glas naroda T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code