VELEPOSLANIK IZRAELA U GRADSKOJ UPRAVI

VELEPOSLANIK IZRAELA U GRADSKOJ UPRAVI

18. prosinca, 2012.

izraelzg

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić primio je, u ponedjeljak 17. prosinca, veleposlanika Države Izrael u RH Nj. E. Yossija Amrania. U srdačnom susretu u Gradskoj upravi, veleposlanik se zahvalio gradonačelniku na potpori Veleposlanstvu, te mu predstavio program obilježavanja Tjedna izraelske kulture, koji će se u Zagrebu održati od 25. do 31. svibnja 2013.

U organizaciji Veleposlanstva, već se treću godinu za redom diljem Hrvatske predstavljaju običaji i kultura Izraela, s ciljem povezivanja ove dvije mediteranske zemlje posebno kroz kulturu. Prvi kulturni projekt održan je u Novalji na otoku Pagu, a ove je godine Tjedan izraelske kulture ugostio grad Zadar. U sljedećoj godini, naglasio je visoki gost, predviđena su dva projekta, jedan u Zagrebu, a drugi za vrijeme turističke sezone u Istri, točnije, Puli, Rovinju i Poreču.

Gradonačelnik Bandić izrazio je zadovoljstvo što će se Tjedan izraelske kulture sljedeće godine održati u Zagrebu koji će mu, kao grad domaćin, pružiti punu podršku.

Fotografija:www.zagreb.hr

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code