VEČER KRATKIH PRIČA U KNJIŽARI  V.B.Z. “FADIL HADŽIĆ”

VEČER KRATKIH PRIČA U KNJIŽARI V.B.Z. “FADIL HADŽIĆ”

21. travnja, 2014.

image0012 Custom

U sklopu manifestacije “Noć knjige” kojom se obilježava Svjetski dan knjige, u srijedu 23. travnja  u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” održat će se program “50 godina kratke priče Večernjeg lista”.

Program počinje u 20 sati, a predstavit će ga Večernjakova urednica i  voditeljica projekta Bojana Radović, te Tomislav Sabljak, selektor natječaja još od 1964. godine. Svoje će priče čitati autori koji su tijekom proteklih godina osvajali nagradu, te sudionici ovogodišnjeg natječaja, pobjednik kojeg će biti objavljen u svibnju.

Tako će se među sudionicima naći redateljica Irena Škorić koja je nagradu osvojila prije tri godine, Stjepan Čujić, pobjednik od prije dvije godine, Korana Serdarević, prošlogodišnja pobjednica; višestruki pobjednik i ovogodišnji sudionik Zvonimir Majdak, dvostruki pobjednik, slikar Dimitrije Popović, čija se priča našla i u ovogodišnjem natječaju, te Enes Kišević, Branka Primorac i Božica Brkan, ovogodišnji sudionici.

Pozivamo sve zaljubljenike u knjige te, naravno, uz kratku priču da nam se pridruže u knjižarsko-galerijskom centru V.B.Z. “Fadil Hadžić” na adresi Ilica 13. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code