UVOD U SAMOBORSKI FAŠNIK I MARTINJE

UVOD U SAMOBORSKI FAŠNIK I MARTINJE

11. studenoga, 2014.

fasnik sraka princ sudec

Fašnički likovi Princ, Sraka, Fiškal i Sudec polako, ali sigurno pripremaju preuzimanje ključeva Grada i samoborske gradske vlasti uz najavu svoje srakovladu koja će trajati od 6. do 17. veljače 2015. godine, u kojoj će uz bogat zabavni program, pod maskama uživati i zabavljati se sve generacije.

Svoj nastup i predstavljanje predfašničkog programa nastavljaju ovog vikenda, 15. i 16. studenog, na prvom Samoborskom martinju,  druženjem sa Samoborcima i njihovim gostima, na glavnome gradskom trgu od 18.30 sati.

Samoborsko martinje je manifestacija turističko-zabavnog i humanitarnog karaktera s ciljem očuvanja tradicijskih vrijednosti i običaja samoborskog kraja koji će biti prezentirani kroz kulturno umjetnički program sudionika. Uz program posjetitelji će moći uživati i u izložbeno prodajnom degustacijskom sajmu gdje će se predstaviti brojne vinarsko vinogradarske udruge s područja Zagrebačke županije. Dio ostvarenih prihoda bit će doniran učenicima  slabog imovinskog stanja s područja Žumberka.

Samoborsko martinje organizira Udruga Samoborska vinska cesta, pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Samobora. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code