UVJETI KORIŠTENJA

UVJETI KORIŠTENJA

21. studenoga, 2013.

Uvijeti korištenja

Korištenjem bilo kojeg dijela Tjedno.hr portala i svih njegovih dijelova i podstranica automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem Tjedno.hr portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.Niti jedan dio Tjedno.hr portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Tjedno.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja portala. Svi posjetitelji imaju pravo besplatno koristiti sadržaje portala ukoliko ne krše pravila korištenja.

Tjedno.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja,  te linkova na vanjske stranice.

Tjedno.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje Tjedno.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Tjedno.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Pristup Tjedno.hr portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

Ukoliko smatrate da je Tjedno.hr povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po dokazu  istinitosti sadržaja žalbe.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Tjedno.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Tjedno.hr linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Tjedno.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Tjedno.hr portal se obvezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, bez dozvole korisnika.

Tjedno.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i IP podaci ) ili podatke unesene u postupku registracije. Ove podatke Tjedno.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Tjedno.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Tjedno.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Tjedno.hr zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama Tjedno.hr može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na Tjedno.hr portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code